کد خبر: 1305314
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۸
حریق منطقه امامزاده قطری مهار شد رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود از مهار حریق در منطقه امامزاده قطری خبر داد و گفت: با توجه به وزش باد یک اکیپ مردمی در منطقه شب مانی خواهند داشت.

 جوان آنلاین: علی اکبر عباسی راد در گفت‌و‌گو با خبرنگار، با بیان اینکه در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر حریق در منطقه امامزاده قطری بلافاصله نیرو‌های حفاظتی به منطقه اعزام شدند، ابراز داشت: با کمک نیرو‌های مردمی و آتش نشانی آتش ساعتی قبل مهار شد.

به گزارش مهر، وی از مهار کامل حریق در منطقه خبر داد و افزود: برای پیشگیری با توجه به وزش باد یک اکیپ از نیرو‌های مردمی شب را در منطقه خواهند گذراند.

رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود بابیان اینکه با تلاش همه عوامل از بروز خسارت سنگین به منطقه پیشگیری شد، اضافه کرد: از شهروندان درخواست داریم با توجه به خشکسالی از هر گونه ایجاد حریق در منطقه خودداری کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار