کد خبر: 1305067
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۶
بازداشت گروهک تروریستی مرتبط با داعش و موساد در لبنان نیرو‌های امنیتی لبنان از بازداشت گروهک تروریستی مرتبط با داعش و موساد در ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند.

جوان آنلاین: نیرو‌های امنیت کل لبنان امروز (دوشنبه) عملیات امنیتی را در منطقه برج البراجنه در ضاحیه جنوبی بیروت اجرا کردند که به بازداشت تعدادی از افراد سوری منجر شد. این بازداشت در پی مظنون شدن شهروندان به تحرکات مشکوک این گروه از شب گذشته صورت گرفت.

به گزارش ایسنا، المنار به نقل از منابع اعلام کرد که تحقیقات اولیه با تفتیش تلفن افراد بازداشت شده نشان داد که آنها رابطه مستقیمی با گروه تروریستی داعش دارند، اما غافلگیری بزرگتر این بود که یک برنامه الکترونیک پیدا شد که برای تماس با موساد مورد استفاده قرار می‌گرفت.

یک منبع امنیتی لبنانی این مسئله را تحولی بسیار خطرناک توصیف کرد.

مسئولان امنیتی لبنان در حال حاضر تحقیقاتی را در خصوص علت حضور این گروه در برج البراجنه و اینکه آیا فعالیتشان در داخل لبنان بوده یا درصدد آماده شدن برای انتقال فعالیت‌هایشان به داخل سوریه بودند، انجام می‌دهند.

در این راستا منابع امنیتی در مصاحبه با المنار اعلام کردند که این تحولات در راستای یک شرایط امنیتی فراگیرتر رخ می‌دهد، چراکه دستگاه امنیتی لبنان عملیات پیش دستانه خود را برای انحلال شبکه‌های تروریستی فعال در خاک لبنان بیشتر کرده است.

در همین حال، برخی رسانه‌های لبنانی اعلام کردند که این گروهک در حال مقدمه چینی برای انجام حملات همزمان علیه چندین منطقه در ضاحیه جنوبی بود که در آنها مجالس عاشورایی برگزار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار