کد خبر: 1304364
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۲
غلامرضا صادقیان

 مسئله پذیرش توقف جنگ هزارجور روایت پیدا کرده است. ترامپ دیروز گفته «اگر تأسیسات هسته‌ای ایران در حمله امریکا نابود نشده بود، تهران توافق نمی‌کرد و حاضر به قبول آتش‌بس نمی‌شد». این ادعا را بیشتر برای بیرون‌آمدن از زیر فشار «فردو گیت» مطرح کرده است تا توجیهی به دست دهد. می‌توان در مقابل این ادعا گفت «اگر امیدی داشتید که ادامه جنگ به سود شما باشد، هرگز توقف جنگ را حتی اگر ایران تقاضا می‌کرد، شما نمی‌پذیرفتید»! 
 توقف جنگ چند شاهد و مدعی دارد؛ اول اینکه امریکا و رژیم صهیونی بار‌ها سه هدف قطعی را از این جنگ اعلام کردند که به هیچ‌یک نرسیدند: نابودی کامل برنامه هسته‌ای، نابودی قدرت موشکی، و سرانجام تغییر نظام! حتی آن شازده مفلوک را هم آماده کرده بودند. به هیچ‌یک از این اهداف نرسیدند. اما قطعاً حتی بدون دستیابی به این اهداف اگر فقط سود خود را در ادامه جنگ می‌دیدند، هنوز جنگ ادامه داشت. تقاضای توقف جنگ هم از طرف ایران نبود و نخست‌وزیر قطر صراحتاً اعلام کرد که ترامپ از امیر قطر خواسته ایران را برای آتش‌بس راضی کند. 
ایران را خدا و ایمان مردم که در وحدت آنان تجلی یافت حفظ کرد، نه آتش‌بس ادعایی. اگر ذره‌ای کفه ترازوی سود و زیان ادامه جنگ به طرف امریکایی سنگینی می‌کرد، ترامپ امروز مشغول توجیهات خودش برای ادامه جنگ بود!

 سردبیر

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
Mohieddin
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
0
1
به اعتراف صدراعظم آلمان، صهیونیست ها نیابتی جبهه غرب بودند. اگر قدرت آنها بر این جنگ می چربید مانند مور ملخ به ایران حمله می کردند. خدا را شکر که ایران مقدس و یکپارچه قائم به قائم عج آل محمد ص است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۲
0
0
ما با دشمن مکاری طرف هستیم نباید غفلت کرد و باید همچنان دست به ماشه منتظر غلطلی از دشمن بود ولی ایندفعه نباید با تاخیر بلکه باید بلافاصله جواب او را داد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار