کد خبر: 1302066
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹
ایران، میزبان نشست وزرای کشور عضو «اکو» در سال جاری وزیر کشور از برگزاری نشست وزرای کشور عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در سال جاری به میزبانی کشورمان در تهران خبر داد.

جوان آنلاین: اسکندر مومنی در پایان دیدارِ اسد مجید خان دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو)، گفت: جلسه بسیار خوبی با دبیرکل اکو برگزار شد و چند موضوع مهم در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. یکی از این موضوعات، برگزاری نشست وزرای کشور عضو اکو بود که آخرین‌بار در سال ۲۰۱۰ برگزار شده و زمان زیادی از آن می‌گذرد.

به گزارش فارس، وی افزود: در این نشست توافق شد که در سال جاری این نشست در تهران برگزار شود. موضوع مهم دیگر، تشکیل «پلیس اکو» بود که بحث‌های کارشناسی درباره آن آغاز شده است و امیدواریم سند نهایی آن در نشست وزرای کشور به تصویب برسد. تنها موضوعات باقی‌مانده درباره تشکیل این نهاد، محل دبیرخانه و چند مسئله جزئی دیگر است که امیدواریم در نشست آینده به نتیجه نهایی برسیم و این نهاد نیز رسماً تشکیل شود.

وزیر کشور: سند جدید اکو با موضوعات بیشتر تدوین می‌شود

وزیر کشور گفت: یکی دیگر از مباحث مطرح‌شده، سند چشم‌انداز ده‌ساله اکو بود که دوره فعلی آن در سال ۲۰۲۵ به پایان می‌رسد. قرار شد سند جدیدی تدوین شود که علاوه بر موضوعات اقتصادی و تجاری، حمل‌ونقل و گردشگری، موضوعات مهم‌تر مطرح در منطقه و حتی فراتر از آن را نیز دربرگیرد.

مؤمنی ادامه داد: پیشنهاد ما این بود و توافق هم صورت گرفت که موضوعاتی مانند مبارزه با مواد مخدر، مبارزه با جرایم سازمان‌یافته و تروریسم و مهاجرت که از مسائل اصلی منطقه هستند، در دستور کار قرار گیرد و در سند چشم‌انداز آینده لحاظ شود؛ امیدوارم این همکاری‌ها گسترش یابد. رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه بوده و اکو نیز در این بین از جایگاهی خاص برخوردار است.

دبیرکل اکو: نیازمند همکاری‌های بیشتر و نزدیک‌تر با ایران هستیم

اسد مجید خان دبیرکل اکو نیز در ادامه، گفت: باعث مباهات و افتخار من است که در وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران حضور دارم. این نخستین دیدار من از وزارت کشور است و بسیار خرسندم که این فرصت فراهم شد.

وی افزود: یکی از موضوعات مهم در همکاری‌های سازمان اکو، بحث همکاری‌های انتظامی است. با تقویت تجارت، حمل‌ونقل و گردشگری ـ همان‌طور که در جلسه امروز وزیر کشور ایران نیز به درستی به آن اشاره کردند ـ نیازمند همکاری‌های بیشتر و نزدیک‌تر در زمینه‌هایی مانند امنیت، مبارزه با تروریسم، مقابله با جرایم فراملی، مهاجرت و مبارزه با مواد مخدر هستیم.

دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی اکو گفت: نشست امروز، نشستی بسیار مفید و مثمرثمر بود. وزیر کشور ایران تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران همچنان به همکاری خود ادامه خواهد داد و در زمینه همکاری‌های انتظامی برای پیشبرد اهداف سازمان اکو، این تعاملات تداوم خواهد داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار