جوان آنلاین: درحالیکه رقابتهای وزن ۷۴ کیلوگرم مسابقات رنکینگ زاگرب برای تیم ایران جنبه انتخابی تیم ملی داشت، فینال این رقابتها را یونس امامی ۴-۳ مقابل امیرمحمد یزدانی به سود خود تمام کرد تا صاحب دوبنده تیم ملی شود.
به گزارش آنا، وی در مورد نزدیک شدن کشتی او و یزدانی در فینال تورنمنت مغولستان گفت: من و امیرمحمد در اردوی تیم ملی خیلی با هم تمرین میکنیم و دقیقا کشتی هم را بلدیم، به همین خاطر مبارزه ما کمی به هم پیچید.
وی ادامه داد: خوشحالم که توانستم دوبنده تیم ملی را از آن خود کنم و به امیرمحمد یزدانی هم خدا وقت میگویم.
دارنده دو نشان برنز جهان درباره تلاش امیرمحمد یزدانی برای کسب امتیاز در این مبارزه گفت: خیلی برایم مهم بود که به هر شکلی که شده، به دوبنده تیم ملی برسم. نمیخواستم ریسک کنم و امتیاز بدهم.
امامی در خصوص مسابقات جهانی ۲۰۲۵ زاگرب تاکید کرد: سعی میکنم خوش رنگترین مدال را بگیرم، به مردم کشورم قول میدهم که در جهانی زاگرب کم نگذارم و دلشان را شاد کنم.