کد خبر: 1300279
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
کوبا کاردار آمریکا را احضار کرد وزارت امور خارجه کوبا در بیانیه ای اعلام کرد که مایک هامر کاردار آمریکا در این کشور را احضار و به اقدامات غیردوستانه وی به شدت اعتراض کرده است.

 جوان آنلاین: در این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه کوبا روز جمعه مورخ ۳۰ ماه مه (۹ خرداد)، کاردار آمریکا را احضار کرد تا بار دیگر نسبت به رفتار مداخله‌جویانه و غیردوستانه‌ او که از زمان ورودش به کوبا از خود نشان داده است، اعتراض کند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: این رفتار مغایر با شأن یک دیپلمات است و می‌تواند به عنوان بی‌احترامی به مردم کوبا تعبیر شود. الخاندرو گارسیا دل تورو مدیر بخش روابط با آمریکا، مراتب اعتراض وزارت خارجه را به کاردار آمریکا اعلام کرد که در آن به شدت رفتار او را محکوم کرده و خاطرنشان کرد که این رفتار ناقض کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک و توافق‌نامه احیای روابط دیپلماتیک امضا شده توسط دولت‌های دو کشور است.

روابط کوبا-آمریکا در دوران باراک اوباما رییس جمهوری پیشین آمریکا در مسیر بهبودی قرار گرفت و در آن دوران کاخ سفید برخی محدودیت‌ها را علیه هاوانا لغو کرد.

به نظر می‌رسید روابط ۲ کشور پس از دهه‌ها تنش رو به گرمی گام بردارد. اما با حضور دونالد ترامپ در سمت ریاست جمهوری آمریکا، دولت واشنگتن سیاست‌های خصمانه علیه کوبا را احیا کرد و فشارهای اقتصادی و سیاسی را علیه این کشور منطقه آمریکای لاتین افزایش داد. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار