کد خبر: 1300018
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
ملوان - استقلال، آخرین فرصت برای قهرمانی
استقلال بعد از پشت‌سر گذاشتن فصلی سراسر ناکام با مجتبی جباری جانی تازه گرفت، به‌طوری‌که هم از منطقه خطر در جدول لیگ فاصله گرفت و هم به فینال رقابت‌های حذفی کشور راه یافت تا هنوز یک شانس برای کسب قهرمانی و بالا بردن جام و شاد کردن دل هوادارانش داشته باشد.
دنیا حیدری

جوان آنلاین: ورزشگاه امام‌خمینی اراک عصر امروز میزبان آخرین بازی فوتبال این فصل (باشگاهی) است. مصاف استقلال با ملوان در فینال سی‌وهشتمین دوره رقابت‌های حذفی کشور که موعود بنیادی‌فر سوت آغاز آن را ساعت ۱۹:۴۵ به صدا درمی‌آورد. 
 
استقلال بعد از پشت‌سر گذاشتن فصلی سراسر ناکام با مجتبی جباری جانی تازه گرفت، به‌طوری‌که هم از منطقه خطر در جدول لیگ فاصله گرفت و هم به فینال رقابت‌های حذفی کشور راه یافت تا هنوز یک شانس برای کسب قهرمانی و بالا بردن جام و شاد کردن دل هوادارانش داشته باشد. آبی‌پوشان پایتخت کار خود را در این دوره از رقابت‌های حذفی کشور با برتری مقابل مس کرمان در یک‌شانزدهم نهایی آغاز کردند و در ادامه شمس‌آذر قزوین را در یک‌هشتم، پیکان را در یک‌چهارم و صنعت نفت آبادان را در نیمه‌نهایی شکست دادند تا یک پای فینال باشند، تیمی که باید عصر امروز مقابل ملوان صف‌آرایی کند. ملوانی که تاکنون سه مرتبه موفق به کسب عنوان قهرمانی جام حذفی شده است، تیمی همیشه مدعی در رقابت‌های حذفی کشور که این‌بار با مازیار زارع نیز خوش درخشیده و موفق شده خود را به فینال برساند. 
چادرملو اردکان نخستین قربانی ملوان بندرانزلی بود که اگرچه در ۹۰ دقیقه بازی را مساوی پیش برد، اما در ضربات پنالتی مغلوب شد. ذوب‌آهن دومین تیمی بود که ملوان با موفقیت از سد آن گذشت تا در جمع هشت تیم نهایی رقابت‌های حذفی جای گیرد. بدون شک، اما جدی‌ترین حریف ملوان در این دوره سپاهان بود، تیمی که بعد از ناکامی در لیگ، رقابت‌های حذفی را هم از دست داد، آن‌هم در شرایطی که در ۹۰ دقیقه، بازی را با تساوی بدون گل به پایان برد، اما در ضربات پنالتی مغلوب یاران مازیار زارع شد تا انزلی‌چی‌ها راهی نیمه‌نهایی شوند و در این مرحله نیز نوبت یاران تارتار در گل‌گهر سیرجان بود که شکست برابر ملوان را تجربه کنند تا در فینال رقابت‌های حذفی که عصر امروز به میزبانی اراک برگزار می‌شود، مازیار زارع مقابل مجتبی جباری قرار گیرد. 
ملوان و استقلال در حالی عصر امروز برای مشخص شدن قهرمان جام‌حذفی به میدان می‌روند که مصاف آنها در هر دو بازی رفت و برگشت لیگ با تساوی به پایان رسیده، چه وقتی نکونام سکان هدایت آبی‌پوشان را در دست داشت (۲-۲) و چه وقتی موسیمانه در رأس کادرفنی استقلال بود (صفر- صفر)، نتایجی که نشان می‌دهد کسب نتیجه مقابل ملوانی کار چندان آسانی نیست. ملوانی که با کسب ۳۹ امتیاز از ۱۰ برد، ۹ مساوی و ۱۱ باخت و حضور در رده هفتم لیگ را به پایان برد. حال آنکه استقلال به واسطه کسب ۳۴ امتیاز از هفت برد، ۱۳ مساوی و ۱۰ باخت به زحمت خود را به رده نهم رساند. شاید به همین دلیل هم هست که فرهاد پورغلامی که حضور در پنج فینال جام حذفی را با قوی سپید انزلی تجربه کرده و در سال ۶۹ که ملوان بعد از شکست پرسپولیس، استقلال را هم از سد راه برداشت تا عنوان قهرمانی را از آن خود کند مدافع سفیدپوشان بود، ملوان را تیم‌تر از استقلال می‌داند: «با وجود تغییرات مثبتی که در استقلال رخ داده، اما ملوان نسبت به استقلال تیم‌تر است. استقلال مهره‌های زیادی دارد، اما ملوان منسجم‌تر است، به‌خصوص اینکه جباری مدت زمان زیادی نیست که سرمربی استقلال شده و هنوز نتوانسته به‌طور کامل افکارش را به تیم القا کند و همین مسئله شانس چهارمین قهرمانی ملوان را افزایش می‌دهد.»
جباری، اما امید زیادی به کسب عنوان قهرمانی دارد. سرمربی جوان استقلال بعد از برتری مقابل نفت‌آبادان بود که تأکید کرد تنها فرصت قهرمانی برای استقلال و نشاندن لبخند روی لبان هواداران این تیم جام حذفی است و همین دلیل کافیست تا تک‌تک بازیکنان و کادرفنی برای رسیدن به این مهم از جان و دل مایه بگذارند. جباری در واقع علاوه بر خط و نشان کشیدن برای مازیار زارع و یارانش، انگیزه شاگردانش را هم به رخ کشید. انگیزه بالایی که می‌تواند برگ برنده آبی‌پوشان پایتخت برای رقم زدن پایانی متفاوت در این فصل سراسر ناکام باشد. 
دست مجتبی جباری برای مصاف با ملوان کاملاً باز است، اما مازیار زارع، سعید کریمی و قائم اسلامی‌خواه را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد و این مسئله در کنار آمار پنج بازی گذشته که با دو برد استقلال و سه تساوی همراه بوده، آبی‌پوشان را به قهرمانی امیدوار کرده است. هرچند که انگیزه و امید بالا به تنهایی جواب نمی‌دهد، خصوصاً وقتی ملوان، رضا عندی‌پور را با هشت گل زده (یکی از بازیکنان گلزن و خطرناک لیگ) در اختیار دارد. بازیکنی فرصت‌طلب که با توجه به تفکرات دفاعی مازیار زارع که سپاهان و گل‌گهر را زمین‌گیر کرد، به دنبال کوچک‌ترین فرصتی برای باز کردن دروازه آبی‌پوشان جهت کسب جام قهرمانی است. جامی که باید دید در پایان این دوئل راهی انزلی می‌شود یا سهم استقلال، یکی از پرافتخارترین تیم‌های جام حذفی با هفت عنوان قهرمانی که آخرین بار هفت سال قبل و زمان شفر آلمانی با برتری مقابل خونه به خونه در خرمشهر دستش به جام رسید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار