کد خبر: 1298678
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
اداره کل نوسازی مدارس استان گلستان خبرداد:
آغاز سومین دوره مسابقات فرهنگی ورزشی کارکنان نوسازی کشور در گرگان سومین دوره مسابقات فرهنگی ورزشی کارکنان نوسازی کشور با حضور تیم های ورزشی از16 استان کشوردر گرگان آغاز شد.

به گزارش جوان آنلاین : مراسم افتتاحیه سومین دوره مسابقات فرهنگی ورزشی کارکنان سازمان و ادارت کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور یادواره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ۳۰ اردیبهشت، با حضور عماد مخدومی مشاور رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، افشین ملکی مدیر کل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس، فراهی مدیر کل نوسازی مدارس گلستان، تربتی نژاد رییس ورزش و جوانان گرگان و بیش از ۱۶۰ ورزشکار در محل سالن امام خمینی(ره) گرگان برگزار شد.  

در این مراسم وحید فراهی، مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان گلستان گفت: مفتخریم که میزبان همکاران و نمایندگان کارکنان نوسازی مدارس استان های کشور باشیم.

وی با اشاره به این نکته که ایجاد همدلی و صمیمیت بین کارکنان هدف اصلی برگزاری این رقابت ها است ابراز امیدواری کرد پس از برگزاری این رقابت ها خانواده نوسازی مدارس کشور با نشاط بیشتر و روحیه مضاعف به انجام امور اداری خود می پردازند.

افشین ملکی مدیر کل منابع انسانی سازمان نوسازی مدارس کشور به پویایی و نشاط کارکنان اشاره کرد و گفت: ما در سازمانی فعالیت می کنیم که پویایی و نشاط کارکنان آن بر خدماتی که ارائه می دهیم، تأثیرگذار است. 

وی افزود: این مسابقات نه تنها فرصتی برای تقویت روحیه تیمی است، بلکه باعث افزایش تعامل و همبستگی و ایجاد فضایی شاد در بین همکاران می شود.

او در پایان تأکید کرد: این مسابقات فرصتی برای ارتقاء روحیه کار تیمی و ایجاد فضایی پویا در سازمان است که به نفع همه ما خواهد بود.

در این رویدار ورزشی هر استان با شهید شاخص خود در  مسابقات حضور داشتند و بعد از ادای احترام به شهیدان، رژه کاروان تیم ها انجام شد.

برچسب ها: میزبان ، ورزشی ، مسابقات
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها