کد خبر: 1296696
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۲
رئیس پلیس امنیت اقتصادی از بازداشت ۱۰۲ هزار مجرم اقتصادی در سال گذشته خبر داد.
غلامرضا مسکنی 

جوان آنلاین: رئیس پلیس امنیت اقتصادی از بازداشت ۱۰۲ هزار مجرم اقتصادی در سال گذشته خبر داد. 
سردار رحیمی قبل از ظهر دیروز یک‌شنبه بیست و یکم اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ با عنوان «صیانت در سرمایه‌گذاری برای امنیت در اقتصاد ملی» گفت: از ابتدای امسال تمام توان خود را برای حمایت از سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی کشور به کار گرفتیم تا بتوانیم در تحقق این شعار، نقش مؤثری ایفا کنیم. در همین راستا در روز‌های اخیر باخبر شدیم یک مجموعه بزرگ اقتصادی با تعداد زیادی نیروی کار به دلیل برخی مشکلات تعطیل شده که بلافاصله با اعزام نیرو‌های امنیت اقتصادی و آغاز رایزنی‌ها تلاش کردیم مشکل این مجموعه برطرف شود و کارگران به محل کار خود بازگردند. 

 بازداشت ۱۰۲ هزار مجرم اقتصادی در یک سال 
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به عملکرد این پلیس در سال ۱۴۰۳ گفت: در سال گذشته، بیش از ۱۰۳ هزار پرونده در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و جرائم گمرکی تشکیل شد و در جریان آنها، ۱۰۲ هزار نفر به عنوان متهم و مجرم اقتصادی در سراسر کشور دستگیر شدند که برخی از آنها با سند آزاد و برخی هم هنوز در زندان هستند. 

 ۴۸۵ کشته حاصل خودرو‌های شوتی 
سردار رحیمی در بخش دیگری از سخنانش به برخورد سخت و جدی پلیس با خودرو‌های شوتی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۳۶ هزار دستگاه خودروی شوتی که در جابه‌جایی غیرقانونی کالا نقش داشتند، توقیف شده‌اند و همین موضوع علاوه بر کمک به تولید داخلی در مقابل ورود کالا‌های قاچاق از کشته شدن تعداد زیادی از هموطنان که از سوی خودرو‌های شوتی اتفاق می‌افتد، جلوگیری کرد. در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۰۷ نفر در تصادفات خودرو‌های شوتی کشته شدند، اما در برخورد قاطع با این خودروها، سال گذشته آمار کشته‌ها ۲۰ درصد کاهش پیدا کرد و به عدد ۴۸۵ نفر رسید. 

 خرید ۲ تن و ۳۰۰ کیلوگرم طلا 
رئیس پلیس امنیت اقتصادی در خصوص اشتیاق مردم به خرید طلا از سکو‌های خرید و فروش طلا گفت: بالغ بر ۸ میلیون از شهروندان در سکو‌های خرید و فروش طلا فعالیت دارند و از همین سکو‌ها حدود ۲ تن و ۳۰۰ کیلوگرم طلای آب شده توسط مردم خریداری شده است که برای صیانت از اموال مردم این طلا‌ها هم‌اکنون در یکی از بانک‌ها نگهداری و اقدمات نظارتی نیز روی آن انجام می‌شود. وی همچنین به شهروندان هشدار داد خرید و فروش توکن طلا از صرافی‌های رمزارز ممنوع و خلاف قانون است و افرادی که از این صرافی‌ها توکن طلا خریداری می‌کنند، ممکن است در آینده با ضرر و زیان روبه‌رو شوند. 

 ۳ کیلومتر لوله‌کشی برای قاچاق سوخت 
سردار رحیمی در ادامه از انهدام باند‌های قاچاق سوخت خبر داد و افزود: در این رابطه شش باند منهدم شد و ۲۱ نفر نیز بازداشت شدند که متأسفانه بعضی از متهمان از کارمندان دولت بودند. در این پرونده بعضی از باند‌ها ۳ کیلومتر از لوله اصلی پالایشگاه لوله کشیده بودند. این انشعابات از سه ماه تا دو سال قدمت داشتند و قاچاقچیان به صورت شبانه‌روز فرآورده‌های نفتی کشور را به یغما می‌بردند که خوشبختانه شناسایی و پس از دستگیری تحویل مقام قضایی شدند. 

 کشف بیش از ۱۳ هزار دستگاه خودرو 
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا همچنین به اقدامات گسترده این پلیس در حوزه مقابله با قاچاق خودرو اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، بیش از ۱۳ هزار دستگاه خودرو به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده بود که از این تعداد، هزار و ۲۳۲ دستگاه جزو خودرو‌های لوکس و گرانقیمت بودند. 
وی ارزش ریالی خودرو‌های مکشوفه را بالغ بر ۱۵همت اعلام کرد و افزود: در یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های کشف شده، ۲۳۱ دستگاه بیل‌مکانیکی قاچاق شناسایی و ضبط شد که در جریان آن ۱۲ متهم نیز دستگیر شدند. 

 پرونده کوروش کمپانی 
سردار رحیمی در خصوص آخرین وضعیت پرونده «کوروش کمپانی» ادامه داد: تاکنون برای هفت نفر از متهمان این پرونده دادنامه صادر شده است. همچنین اموال و دارایی‌های متهمان در داخل و خارج از کشور شناسایی شده که دارایی‌های داخلی آنان بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان است. اقدامات جدی نیز برای استرداد متهمان از طریق اینترپل در حال انجام است. در این پرونده، ۷ هزار و ۳۰۰ نفر زیان دیده‌اند و مبلغ کلاهبرداری صورت‌گرفته بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان است.

برچسب ها: پلیس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار