کد خبر: 1296443
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۲
منابع فلسطینی از اوضاع نابسامان در غزه خبر دادند که جان بیش از دو میلیون فلسطینی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری شهاب، شرکت آب و فاضلاب فلسطین اعلام کرد: ما نسبت به وقوع فاجعه انسانی قریب الوقوع که جان بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار فلسطینی ساکن نوار غزه را تهدید می‌کند، هشدار می‌دهیم. این وضعیت ناشی از فروپاشی تقریباً کامل خدمت آب و فاضلاب در نتیجه تجاوزات بی وقفه رژیم صهیونیستی است.

به گزارش مهر، در بیانیه این شرکت آمده است: رژیم صهیونیستی زیرساخت‌ها را تخریب و برق را قطع می‌کند و مانع از ورود سوخت و نیاز‌های اساسی می‌شود که این وضعیت باعث توقف تقریباً کامل ارائه خدمات آبرسانی شده است. ۸۵ درصد از تاسیسات آب و فاضلاب نوار غزه متحمل خسارت‌های هنگفت شده‌اند و میزان استخراج آب هم به میزان ۷۰ الی ۸۰ درصد کاهش یافته است.

شرکت آب و فاضلاب فلسطین بیان کرد: میانگین مصرف سرانه آب به ۳ الی ۵ لیتر در روز کاهش یافته است که بسیار کمتر از کمترین حد توصیه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی برای موارد اضطراری است. تصفیه فاضلاب‌ها در مناطق مسکونی و پر شدن حوضچه‌های احداث شده برای جمع آوری آب باران از آنها تهدیدی برای گسترش بیماری‌ها در سایه مجبور شدن شهروندان به استفاده از آب‌های شور و غیر قابل شرب هستند.

در این بیانیه آمده است: این سیاست‌های رژیم صهیونیستی نقض آشکار حقوق بشر بین المللی؛ از جمله مفاد کنوانسیون چهارم ژنو و توافقنامه ممانعت از ارتکاب جنایت‌های نسل کشی و نیز معاهده اساسی رم است. ما از جامعه بین المللی می‌خواهیم اقدامی فوری برای توقف تجاوزات، لغو محاصره و حمایت از کادر فنی انجام دهد و از تلاش‌های دولت فلسطین برای اجرای طرح‌های فوق العاده و بازگرداندن زندگی به نوار غزه حمایت کند.

شرکت آب و فاضلاب فلسطین تاکید کرد: ما همچنین از جامعه بین المللی می‌خواهیم هر چه زودتر به تجاوزات و اقدامات هدفمند رژیم صهیونیستی پایان دهند و با لغو محاصره، زمینه واردات ملزومات آب و فاضلاب و حمایت فوری از کارکنان بخش آب غزه را فراهم کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار