کد خبر: 1296408
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تغییر محسوس ترافیک تهران در پی جابجایی ساعت کاری ادارات دولتی در روز شنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ احسانپور با تأکید بر اینکه در ساعت ۶ صبح امروز، ترافیک تهران نسبت به بازه‌های زمانی مشابه گذشته افزایش چشم‌گیری داشته است، اظهار کرد: بر پایه آمار رسمی، طول ترافیک امروز در این تایم نسبت به شنبه هفته گذشته ۶۵ درصد، نسبت به دو هفته قبل ۵۶ درصد، نسبت به ماه گذشته ۷۲ درصد و نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، این در حالیست که در ساعت ۸ صبح، کاهش محسوس در ترافیک به ثبت رسیده است؛ به‌طوری‌که نسبت به شنبه هفته گذشته در این تایم ۴۱ درصد، نسبت به دو هفته قبل ۵۲ درصد، نسبت به ماه قبل ۹۶ درصد و نسبت به سال گذشته ۱۸۴ درصد کاهش طول ترافیک گزارش شده است.

وی همچنین در پایان توصیه کرد شهروندان برای دسترسی آسان و کاهش بار ترافیکی اطراف نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از وسایل حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه اتوبوس و مترو استفاده کنند.

 

نوسان ترافیکی تهران با تغییر ساعت اداراتنوسان ترافیکی تهران با تغییر ساعت ادارات

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار