جوان آنلاین: نتانیاهو در این باره گفت: من با تشکیل کمیته تحقیق رسمی درباره حوادث هفتم اکتبر موافقم، اما این کمیته باید پس از پایان جنگ تشکیل شود.
به گزارش آنا به نقل از الجزیره، نخست وزیر رژیم اشغالگر افزود: افسران و فرماندهان ارتش نمیتوانند در بحبوحه جنگ، سرگرم جستجوی وکلایی برای دفاع از خود باشند.
نتانیاهو همچنین گفت: ما تصمیم گرفتیم عملیات قدرتمندی را در غزه برای از بین بردن حماس انجام دهیم و این به بازگرداندن اسرا کمک خواهد کرد.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: پس از جنگ، باید درباره همه چیز و از همگان تحقیق کرد.
نتانیاهو تاکید کرد: ما در آستانه ورود گسترده به غزه هستیم و باید یک کمیته تحقیق برای بررسی رویدادهای ۷ اکتبر تشکیل شود، اما این کار باید پس از پایان جنگ انجام شود.
اظهارات نتانیاهو در حالی است که «ناحوم برنیاع» تحلیلگر روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت روز شنبه در یادداشتی نوشت: عملیات نظامی اخیر پس از آغاز مجدد جنگ در غزه، هنوز هیچیک از اهداف اصلی خود را محقق نکرده از جمله حتی یک گروگان (اسیر) نیز با این عملیات، آزاد نشده است.
تحلیلگر صهیونیست در این یادداشت هشدار داد که اظهارات اخیر بنیامین نتانیاهو و همسرش که تلاش دارند مسأله اسرا را کوچک جلوه دهند، نگرانکننده است و نشانه خوبی ندارد.
وی با اشاره به احتمال اعلام قریبالوقوع مرحلهای جدید از عملیات نظامی در نوار غزه که گفته میشود شدیدتر و گستردهتر خواهد بود، افزود: انتظار میرود ارتش اسرائیل طی روزهای آینده، آغاز یک عملیات جدید و گستردهتر را اعلام کند، اما باید این پرسشها را مطرح کنیم که چرا عملیات قبلی موفق نبود؟ عملیات جدید چه تفاوتی با مرحله کنونی دارد و چرا ارتش معتقد است که اینبار میتواند واقعاً به اهدافش برسد؟
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی پیشتر در گزارشی اعلام کرد که کابینه و ارتش این رژیم تصمیم گرفتهاند طی روزها و هفتههای آینده عملیات نظامی در غزه را به طور قابل توجهی گسترش دهند.
این رسانه رژیم صهیونیستی خبر داد که قرار است دهها هزار نیروی ذخیره به خدمت فراخوانده شوند تا در این مرحله جدید از عملیات زمینی مشارکت کنند.
امروز دوشنبه نیز «بنی گانتس» عضو سابق کابینه جنگ و رئیس حزب «اردوگاه رسمی» رژیم صهیونیستی گفت: بنیامین نتانیاهو امروز از طرح جدیدی برای پیروزی صحبت میکند، اما اسرائیلیها از این حرفها خسته شدهاند.
گانتس افزود که کابینه نتانیاهو به جای تلاش برای پیروزی در غزه، در حال ایجاد دودستگی در میان صهیونیستهاست.
عضو سابق کابینه جنگی رژیم اشغالگر تاکید کرد: اگر به اتلاف وقت ادامه دهیم، روزی از خواب بیدار و متوجه خواهیم شد که دیگر هیچ گروگان زندهای در غزه باقی نمانده است.
رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتشبس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.