جوان آنلاین: مراسم افتتاحیه هفتمین همایش بین المللی مدیریت و ایمنی ترافیک با حضور سردار حسینی رئیس پلیس راهور فراجا،معاون علمی و فناوری ریاست جمهور، نماینده who در جمهوری اسلامی ایران، رئیس پلیس کشور عراق، اردن و تعدادی از سفرای کشورهای عربستان، کنیا و جمعی از اساتید دانشگاههای سراسر کشور و کارشناسان حوزه ترافیک امروز در مرکز همایشهای نورالرضا برگزار شد.
در ادامه این همایش، سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به سابقه برگزاری رویدادهای علمی در حوزه ترافیک، گفت: تاکنون ۶ دوره همایش ملی در حوزه مدیریت ترافیک و ایمنی حملونقل برگزار شده و سال گذشته نیز نخستین کنفرانس بینالمللی در این حوزه شکل گرفت.
وی افزود: امسال شاهد برگزاری هفتمین همایش ملی و دومین کنفرانس بینالمللی مدیریت و ایمنی ترافیک هستیم که با استقبال چشمگیری همراه بوده؛ چه از نظر ارائه مقالات تخصصی و چه حضور نمایندگان کشورهای خارجی.
سردار حسینی با بیان اینکه بیش از ۵۰ نفر از وابستههای نظامی مستقر در ایران در این کنفرانس شرکت کردند، اظهار داشت: موضوع ترافیک ارتباط مستقیم با زندگی روزمره مردم دارد و به همین دلیل دارای ابعاد تخصصی پیچیدهای است که نیازمند بررسیهای علمی و چندجانبه است.
رئیس پلیس راهور با تأکید بر اهمیت برگزاری چنین همایشهایی، خاطرنشان کرد: راهکارهای حل مشکلات ترافیکی باید مبتنی بر نرمافزارهای هوشمند و دانشمحور باشد تا با تکیه بر علم، بتوان به راهحلهای پایدار دست یافت.
وی همچنین با اشاره به پویش «نه به تصادف» گفت: این پویش اقدامی مبارک و مؤثر بود که اگرچه انتظار معجزه در مدت کوتاه از آن نمیرفت، اما مهمترین دستاورد آن ایجاد وفاق و همکاری میان دستگاههای مسئول بود.
سردار حسینی افزود: با توجه به شرایط پرتردد نوروز امسال و چندین موج سفر، معتقدم اگر این پویش اجرا نمیشد، وضعیت ایمنی جادهها بسیار نگرانکنندهتر میشد.
وی در پایان با بیان اینکه طبق شاخص پیمایش، وضعیت آمار جانباختگان تصادفات در شرایط مناسبی قرار دارد، تصریح کرد: البته باید منتظر اعلام آمار رسمی از سوی سازمان پزشکی قانونی باشیم.
نرخ کشتهشدگان حوادث رانندگی در کشور ما در مقایسه با برخی کشورها، حتی ۵ برابر بیشتر است
همچنین مهران قربانی، معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی، در هفتمین همایش بینالمللی مدیریت و ایمنی ترافیک گفت: اگر بتوانیم دست به دست هم بدهیم و با همکاری پلیس که در خط مقدم مسائل و مشکلات قرار دارد حرکت کنیم، حتماً میتوانیم چشمانداز بهتری را رقم بزنیم.
وی افزود: طبق آمار، نرخ کشتهشدگان حوادث رانندگی در کشور ما در مقایسه با برخی کشورها، ۲ تا حتی ۵ برابر بیشتر است و این تفاوتها پرسشبرانگیز است و باید بهطور جدی مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: ایمنی ارتباط مستقیمی با کیفیت دارد؛ چه کیفیت راه، چه کیفیت اجرا و چه کیفیت نظارت. اما همه این عوامل در نهایت به وضعیت اقتصادی کشور بازمیگردند. هرچه اقتصاد بهبود یابد، امکان تأمین زیرساختها، تجهیزات و شرایط لازم برای ارتقای ایمنی نیز بیشتر فراهم خواهد شد.