کد خبر: 1294640
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
وزارت خارجه آمریکا از وضع تحریم‌های جدیدی علیه ایران خبر داد.

جوان آنلاین: به نقل از الجزیره، وزارت خارجه آمریکا امروز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی را در رابطه با ایران رسانه‌ای کرد.

به گزارش مهر، و به گزارش الجزیره، ۷ نهاد مرتبط با تجارت فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی ایران در تحریم‌های امروز آمریکا قرار گرفتند.

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا با اعلام این خبر گفت: ما ۷ نهاد مرتبط با تجارت فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی ایران را تحریم کردیم. همچنین ۲ شناور را برای ارتباط آنها با تجارت فرآورده‌های نفتی ایران به عنوان اموال ممنوعه تعیین کردیم.

وزیر خارجه آمریکا با تکرار مواضع خصمانه واشنگتن علیه تهران، ادعا کرد: ترامپ متعهد است صادرات غیرقانونی (!) نفت ایران را به عنوان بخشی از کارزار فشار حداکثری خود به صفر برساند. ما به اقدامات خود برای پاسخگویی ایران ادامه خواهیم داد!

اصرار دولت آمریکا بر ادامه کارزار فشار حداکثری بر ایران در حالی است که مقامات این کشور پیشتر اذعان کرده بودند که این کارزار در دور اول ریاست جمهوری ترامپ با شکست مواجه شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار