کد خبر: 1294512
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
وزیر امور خارجه:
عراقچی، وزیر امور خارجه گفت: فعلاً در توافق و مذاکرات نقشی برای آژانس وجود ندارد و اگر توافقی حاصل شد، قسمت راستی آزمایی انرژی هسته‌ای برای آژانس تعیین خواهد شد.

جوان آنلاین: سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت گفت: هر مذاکره بر اساس اختلافات شکل می‌گیرد و هدف مذاکره حل و فصل اختلافات و رسیدن به تفاهم مشترک است. دور بعدی مذاکرات در رم خواهد بود.

وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات رافائل گروسی مبنی بر اینکه مذاکرات باید زیر نظر ما صورت بگیرد، بیان کرد: این تعبیر درستی نیست و راستی آزمایی انرژی اتمی بر عهده آژانس خواهد بود و این نقش، خود قابل مذاکره است و باید راجع به آن صحبت کنیم.

عراقچی همچنین در رابطه با خط قرمز ما در رابطه با غنی سازی بیان کرد: خط قرمزهای ما کاملاً روشن است و به طرف آمریکایی هم اعلام شده است.

وی ادامه داد: میزبان مذاکرات عمان هست و به دلایل لجستیکی تصمیم گرفتند در رم مذاکرات برگزار شود، از نظر ما محل مذاکره خیلی محل اساسی نیست که بخواهیم راجع به آن وقت تلف کنیم.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: مذاکرات زمان‌بندی مشخصی ندارد و برای آن زمان تعیین نکردیم و طبیعی است که اصلاً علاقمند مذاکرات فرسایشی نیستیم و به دنبال وقت تلف کردن نیستیم و احساس می‌کنیم طرف مقابل نیز همین انگیزه را دارد، سه کشور اروپایی به دلیل سیاست‌های غلطی که اتخاذ کردند در حال حاصل نقش کمرنگی دارند که ما مایل به این قضیه نیستیم و به همین دلیل نیز آمادگی داریم که طور جدی مذاکرات را با حضور آنها برگزار کنیم.

عراقچی خاطرنشان کرد: آژانس نهایتاً نقش راستی آزمایی را در مذاکرات خواهد داشت و فعلاً در توافق و مذاکرات نقشی برای آژانس وجود ندارد، اگر توافقی حاصل شد قسمت راستی آزمایی انرژی هسته‌ای برای آژانس تعیین خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار