کد خبر: 1294217
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲
سخنگوی وزارت امور خارجه حملات شب گذشته آمریکا به مناطق مختلف یمن از جمله یک مرکز نگهداری مهاجران آفریقایی‌تبار را به شدت محکوم کرد.

جوان آنلاین: اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه حملات شب گذشته آمریکا به مناطق مختلف یمن از جمله یک مرکز نگهداری مهاجران آفریقایی تبار واقع در صعده را که منجر به کشته و مجروح شدن بیش از ۱۰۰ انسان بی‌گناه شد را به شدت محکوم کرد.

به گزارش مهر، سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه حملات نظامی آمریکا به اهداف غیرنظامی، زیرساخت‌های حیاتی و منازل مردم در نقاط مختلف یمن که باعث کشتار صد‌ها انسان بی‌گناه شده است را جنایت جنگی خواند و از سکوت و بی‌تفاوتی سازمان ملل متحد و نهاد‌های حقوق بشری در قبال این قانون‌شکنی آشکار و نقض مکرر حاکمیت و تمامیت سرزمینی یمن به شدت انتقاد کرد.

بقایی با اشاره به ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و تجاوزات آن به لبنان، تجاوز نظامی آمریکا به یمن را در راستای طرح شرورانه رژیم صهیونیستی برای تخریب و تضعیف کشور‌های اسلامی و ناامن‌سازی کل منطقه غرب آسیا دانست و مسئولیت تاریخی همه کشور‌های اسلامی برای اتخاذ تدابیر مؤثر جهت توقف کشتار مردم مسلمان یمن و نیز جلوگیری از ادامه نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری را خاطرنشان کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار