کد خبر: 1293992
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۶
لیگ نخبگان آسیا
تیم فوتبال کاوازاکی ژاپن موفق شد در چارچوب مرحله نیمه نهایی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا با نتیجه ۳ بر ۲ السد قطر را مغلوب کند.

جوان آنلاین: ژاپن و السد قطر در چارچوب مرحله نیمه نهایی رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۲۰ برگزار شد که در نهایت این دیدار با برتری ۳ بر ۲ کاوازاکی به پایان رسید.

به گزارش ایرنا، برای نماینده ژاپن در این دیدار اریسون (۴)، مارسینو (۲۱) و یاسوتو واکیزاکا (۹۸) گلزنی کردند، در مقابل پائولو اتاویو (۹) و کلاودینیو (۷۱) گل‌های السد را به ثمر رساندند.

با توجه به اینکه تیم‌های الهلال، الاهلی و النصر عربستان در روز‌های گذشته موفق شده بودند مقتدرانه تیم‌های منطقه شرق را حذف کنند کاوازاکی توانست به عنوان تنها نماینده از منطقه شرق جواز حضور در مرحله نیمه نهایی را کسب کند و به نوعی برای این منطقه آبروداری کرد.

این نتیجه به نوعی به نفع فوتبال کشورمان بود، چرا که ایران و قطر برای کسب سهمیه ۱+۲ رقابت دارند و در صورتی که السد می‌توانست جواز حضور در مرحله نیمه نهایی را کسب کند اختلاف امتیاز بین قطر و ایران افزایش پیدا می‌کرد.

کاوازاکی ژاپن باید در مرحله بعد مقابل النصر عربستان قرار بگیرد و الهلال برابر الاهلی دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی را برگزار می‌کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار