کد خبر: 1293182
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰
ملک عبدالله دوم درباره تشدید درگیری‌ها در کرانه باختری اشغالی هشدار داد.

جوان آنلاین: نظامیان رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان صهیونیست طی ماه‌های اخیر بر شدت توحش خود در کرانه باختری افزوده اند و در تلاش هستند تا با کوچ اجباری فلسطینیان، این منطقه را به سرزمین‌های اشغالی ضمیمه کنند.

بر این اساس، عبدالله دوم، پادشاه اردن در دیدار با قانونگذاران آمریکایی بار دیگر مخالفت خود را با تلاش‌ها برای جابجایی اجباری فلسطینیان از غزه و کرانه باختری اشغالی تکرار کرد.

بر اساس بیانیه دفتر سلطنتی اردن، ملک عبدالله دوم درباره خطرات تشدید ادامه‌دار درگیری‌ها در کرانه باختری و نقض حرمت اماکن مقدس در بیت المقدس هشدار داد.

این بیانیه می‌افزاید: ملک عبدالله دوم در دیدار با قانونگذاران آمریکایی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و از سرگیری جریان کمک‌های بشردوستانه به این باریکه شد.

دولت ترامپ در راستای منافع صهیونیست بر پاکسازی قومی مناطق فلسطینی تاکید کرده و اردن و مصر را به عنوان گزینه‌های اصلی برای پذیرش آوارگان فلسطینی معرفی کرده؛ مسئله‌ای که با مخالفت مقامات امان و قاهره همراه بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار