جوان آنلاین: امیر محمدیوسفی خوش قلب، معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به توانمندیهای این نیرو اظهار کرد: در حوزه تجهیزات، امکانات و تولید قدرت در زمینههای دفاعی، امروز در وضعیتی قرار داریم که این تجهیزات و امکانات بومی، حاصل ساخت و تولید صنایع دفاعی کشور و تلاشهای همرزمان و دانشمندان گرانقدر ما در نیروی پدافند هوایی و سازمان جهاد و خودکفایی این نیروست.
وی ادامه داد: ما از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان بهرهبرداری میکنیم. تمامی تولیدات و امکانات موجود در قالب شبکه یکپارچه پدافند هوایی، در انجام مأموریتهای دفاعی کشور مورد استفاده قرار میگیرد. این امکانات و ظرفیتها بهطور کامل برای دفاع از حریم خود، کیان ملی و آسمان امن کشور ایجاد شده است و ما از هیچ کوششی در این زمینه فروگذار نخواهیم کرد.
معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: امکانات و ظرفیتهای ما، بخشی از آنها که قابل ارائه است، در قالب رزمایشها، تمرینها رونمایی شده است به طور قطع بخشی از امکانات و ظرفیتهای ما به دلایل امنیتی قابل ارائه یا توضیح نیست.
وی با بیان اینکه «این اطمینان را به تمامی مردم شریف ایران میدهیم که امروز تمامی تجهیزات و امکانات نیروی پدافند هوایی ارتش در لبه تکنولوژی قرار دارد»، گفت: ما از تمامی ظرفیتها و علوم بهرهبرداری میکنیم، چه در ابعاد راداری، چه در ابعاد درگیری و کشفهای فعال و غیر فعال، همچنین در استفاده از تجهیزات اپتیک، توانمندیهای پهپادی و در حوزه سایبر و جنگ الکترونیک. ظرفیتها و توانمندیهای امروز ما، حتی با سال گذشته هم قابل مقایسه نیست و قطعاً به همین صورت ادامه خواهد داشت.