کد خبر: 1282604
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۲
سریال «در انتهای شب» محصول فیلم‌نت در بخش مسابقه یکی از مهمترین جشنواره‌های رقابتی در زمینه سریال در دنیا رقابت می‌کند.

جوان آنلاین: سریال «در انتهای شب» محصول اختصاصی فیلم‌نت و کارگردانی آیدا پناهنده در بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره «سریز مانیا» (Series Manai) که در فرانسه برگزار می‌شود با ۹ اثر از سایر کشور‌های دنیا به رقابت خواهد پرداخت.

«در انتهای شب» تنها نماینده ایران و همچنین خاورمیانه در این جشنواره است و با سریال‌های محصول انگلستان، کره جنوبی، فرانسه، آمریکای جنوبی و... به رقابت خواهد پرداخت.

علی سرتیپی انتخاب این اثر در بخش مسابقه جشنواره «سریز مانیا» به عنوان مهمترین و بزرگترین جشنواره سریالی در دنیا را اتفاق مهمی و ارزشمند دانست و تاکید کرد انتخاب این اثر از بین بیش از ۴۰۰ سریال که از ۵۶ کشور دنیا برای بخش مسابقه بین المللی، این جشنواره ارسال شده است، نشانگر کیفیت ساختاری مناسب آثار ایرانی است و امید داریم همانطور که در ده‌های گذشته فیلم‌های سینماگران شاخص ایرانی همچون عباس کیارستمی و اصغر فرهادی سفیران فرهنگی ایران در جشنواره‌های بین المللی فیلم بوده‌اند، تولیدات کارگردان جوان و خلاق نمایش خانگی همچون خانم آیدا پناهنده این مسیر را طی کنند.

جشنواره «سریز مانیا» (Series Manai) به عنوان مهمترین جشنواره تخصصی سریال از تاریخ ۲۱ الی ۲۸ مارس ۲۰۲۵ (۱ تا ۸ فروردین ۱۴۰۴) در شهر لیل فرانسه در دو بخش مسابقه‌ای برگزار خواهد شد.

برچسب ها: سریال ، جشنواره ، فیلم نت
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار