جوان آنلاین: نادره رضایی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امشب ششم بهمن ماه به تماشای نمایش پروانه بر ناقوس در تیاتر شهر نشست.
به گزارش آنا، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این اجرا گفت: امروز چهارمین روز جشنواره است تلاش کردم بیشتر کارهای استانها و جوانها را مدنظر داشته باشم، کارهای تهرانیها را هم دیدم منتها بااین نگاه که بیشتر بتوانیم به استانها اهمیت دهیم و به لحاظ برنامه هم سال بعد متمرکز باشیم و توقف بودجه و انجمن تیاتر استانها را فعال و پررنگ کنیم.
وی در ادامه افزود: انچه ما برداشت میکنیم این است که تلاش شده به میزان وسعت و زمان هنرمندان را کنار خود داشته باشیم و متون ایرانی را محقق کنیم و امیدوارم مقدمهای برای اقدامات پررنگتر در این زمینه باشیم.
وی درباره بحث شفاف سازی در معاونت هنری گفت: این امر در دوره قبلی هم تاکید شده بود و این دوره هم وزیر فرهنگ و دکتر انتظامی تاکید دارند و ما هم مقدمه این موضوع بعد از جشنواره بحث بودجه و پرداختها را شفاف با رسانهها مطرح خواهیم کرد.
رضایی درباره تاخیر در انتصاب مدیرکل هنرهای تجسمی نیز گفت: برایند کشدار استعلام در کشور، همموجب شد، اما نفر مورد نظر ما بااینکه تایید هم شد، چون در دانشگاه فعال بودند ما هم نخواستیم این نیروی خوب را از دانشگاه بگیریم. نفر جدید بزودی بعنوان سرپرست معرفی خواهیم کرد که امید به خدا منجر به مدیریت خواهد شد.
وی در جمع خبرنگاران گفت: تمایل داریم دبیر سه حوزه فجر را در اختتامیه معرفی کنیم، شما هم از ما مطالبه کنید که برای نخستین بار دبیرخانهای واقعی و دائمی داشته باشیم و اگر هم بعد جشنواره سرعت ندارد با یک سرعت معقول کار کنیم و همه چیز عجلهای نشود حال امسال که شرایط خاص بود.