کد خبر: 1249373
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۳:۲۰
صدایی به ماندگاری گنبد شیخ لطف‌الله صدای او صدای نسلی است که در مدح انسانی که برای آزادی جان داده است، ناله می‌کنند. 

 جوان آنلاین: سلمان جهرمی در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: من بار‌ها گفته‌ام همانطور که کاشی‌کاری‌های مسجد شیخ لطف الله اصفهان، آجرکاری مسجد ملک کرمان، معماری زیبا و عظیم مسجد شاه اصفهان برایم ارزشمند و دلنشین است، صدای حزن‌انگیز و صدای نالان او در مدح حسین (ع) برایم ارزشمند است و باید برای حفظ آن تلاش کنیم. 

صدای او صدای نسلی است که در مدح انسانی که برای آزادی جان داده است، ناله می‌کنند. 

بگذریم، من از کودکی عاشق حسین فخری بوده‌ام. خیلی سال‌ها محرم، دنبالش گشته بودم که پیدایش کنم و نشده بود. تا یکی آمد و گفت ردش را زده‌ام، اصفهان زندگی می‌کند و در فلان منطقه است و...؛ آماده شده بودم که بروم و در اصفهان ببینمش، اما نه!

حسین فخری را نباید جایی دیگری غیر از بوشهر ببینم. مگر می‌شود گنبد مسجد شیخ‌لطف‌الله را برداشت و در جای دیگری به نمایش گذاشت. گنبد مسجد شیخ لطف‌الله عجین شده است با سردر ورودی‌اش، عجین شده با معماری میدان نقش جهان، عجین شده با کاشی‌کاری‌های شبستانش. 

فراق هنوز هزار بار بهتر است تا اینکه حسین فخری را جای دیگر ببینم. من فخری را باید در میانه گود عزا ببینم آن زمان که بوشهری‌ها و خوزستانی‌ها دور تا دورش، مستانه احاطه‌اش کرده‌اند و دست در کمر هم و دست دیگر را از روی زمین بلند می‌کنند و در آسمان می‌برند و بر سینه می‌زنند. همانطور که نمی‌شود ایوان مسجد ملک را در گوشه آیی دیگر از جهان به نمایش گذاشت، فخری را هم باید سرجایش ببینم و لذتش را ببرم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار