کد خبر: 1248875
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
وزیر امور خارجه بلغارستان در تماسی تلفنی با همتای ایرانی، انتصاب عراقچی به عنوان وزیر امور خارجه ایران را تبریک گفت.

جوان آنلاین: ایوان کُندُف وزیر امور خارجه بلغارستان در تماسی تلفنی با همتای ایرانی، انتصاب عراقچی به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت و برای وی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش برنا، ایوان کُندُف با اشاره به روابط خوب موجود میان ایران و بلغارستان، از آمادگی کشورش برای پیشبرد مسائل در دستور کار روابط دوجانبه و گسترش بیش از پیش روابط با ایران خبر داد.

عراقچی نیز با تبریک متقابل انتصاب اخیر ایوان کُندُف به عنوان وزیر امور خارجه بلغارستان، تمایل تهران را برای تداوم گفتگو‌های سیاسی و گسترش همکاری‌ها با این کشور به ویژه در زمینه اقتصادی ابراز داشت.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به وضعیت نابسامان غزه و نیاز شدید فلسطینیان ساکن این باریکه به کمک‌های بشردوستانه، افزود: ایران از هرگونه توافق مورد پذیرش فلسطینیان و حماس برای دستیابی به آتش بس و فراهم شدن زمینه ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه پشتیبانی می‌کند.

وزیران امور خارجه ایران و بلغارستان در این گفتگوی تلفنی درباره برخی مسائل کنسولی نیز رایزنی و تبادل نظر کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار