کد خبر: 1246036
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
دادستان تهران اعلام کرد:
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: ۲۷ دستگاه خودرو آمبولانس در گمرک غرب تهران با پیگیری‌های دستگاه قضایی و همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ترخیص شد.

جوان آنلاین: علی صالحی روز شنبه - ۲۷ مرداد - در بازدید نظارتی رسانه‌ای از گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) که با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف برگزار شد، با اشاره به اقدامات دستگاه‌های اجرایی از جمله گمرکات، انبارهای اموال تملیکی و انبارهای عمومی همچنین پیگیری‌های دستگاه قضایی در این حوزه افزود: رئیس قوه قضاییه در بیشتر جلسات به حفظ و احیای حقوق عامه تاکید دارد که یکی از آنها تعیین تکلیف کالاها در گمرکات، بنادر و انبارها است.

صالحی ادامه داد: از این‌رو صیانت از حقوق مردم مورد تاکید است و در این راستا در استان تهران نظارت‌ها، پیگیری‌ها و بازدیدهای هدفمند و مستمر از این مراکز داریم و در نتیجه تحولات خوبی در این حوزه رخ داده است.

وی به ترخیص ۲۷ دستگاه خودرو آمبولانس در گمرک غرب تهران اشاره کرد و گفت: علاوه بر این خودروها، تعداد ۱۲۰۰ خودرو چانگان که در گمرک تعیین تکلیف نشده بود، با پیگیری و طی جلسات متعدد با شرکت سایپا تعداد هزار و ۱۷۰ خودرو ترخیص شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار