کد خبر: 1232877
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
برد قاطع نوشاد عالمیان مقابل نفر ۶۱ دنیا در کانتندر کرواسی نوشاد عالمیان با پیروزی قاطع ۳ بر صفر مقابل هابسون اتریشی به جمع ۳۲ بازیکن برتر کانتندر کرواسی صعود کرد.

جوان آنلاین: در مسابقات جدول اصلی مسابقات کانتندر کرواسی، نوشاد عالمیان تنها نماینده تنیس روی میز کشورمان در مصاف با دنیل هابسون از اتریش دارنده رنکینگ ۶۱ دنیا با نتیجه ۳ بر صفر به پیروزی دست یافت و راهی ۱/۱۶ نهایی شد.

به گزارش آنا، عالمیان در حالی مقابل این حریف اروپایی به برتری رسید که در سه گیم این بازی اجازه‌ی خودنمایی به حریف خود نداد و با نتایج ۱۱ بر ۴، ۱۱بر ۲ و ۱۱ بر ۵ توانست حریف خود را مغلوب کند و به جمع ۳۲ بازیکن برتر مسابقات صعود کند.

عالمیان برای رسیدن به جمع ۱۶ بازیکن برتر، با سیمون گائوزی دارنده رنکینگ ۲۶ دنیا از فرانسه دیدار خواهد کرد.

مسابقات کانتندر کرواسی با حضور بزرگان پینگ پنگ دنیا از ۱۵ لغایت ۲۰ خردادماه به میزبانی زاگرب در جریان است

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار