کد خبر: 1211682
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲
سرباز فراری ارتش و ضارب آمادگاه این نهاد در باغین کرمان بعد از تیراندازی با سلاح که کشته و زخمی شدن ۷ نفر را در پی داشت، بامداد امروز در میدان سجادیه زرند دستگیر شد.

جوان آنلاین:  سرباز فراری ارتش و ضارب آمادگاه این نهاد در باغین کرمان بعد از تیراندازی با سلاح که کشته و زخمی شدن ۷ نفر را در پی داشت، بامداد امروز با همراه داشتن ۶ تیغه خشاب، ۱۸۰ تیر جنگی و ۲ قبضه سلاح کلاش در میدان سجادیه زرند دستگیر شد.

به گزارش ایرنا، او در حال فرار ۲ دستگاه خودرو را نیز سرقت کرده بود. بازجویی‌ها برای مشخص شدن انگیزه تیراندازی این فرد در جریان است.

یک منبع آگاه درباره دستگیری ضارب فراری به خبرگزاری فارس گفت: او اهل شهرستان زرند است، سربازی ۲۰ ساله و فرزند طلاق بوده که پدر و مادرش چند سال قبل از هم جدا شده‌‌اند.

شب گذشته یکی از سربازان در آمادگاه ارتش وارد آسایشگاه سربازان شد، به طرف آنها تیراندازی کرد که ۵ نفر از آنها کشته و ۲ نفر دیگر هم زخمی شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار