کد خبر: 1173559
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۶
نماینده سابق آمریکا در مذاکرات برجام در پایان ماه جاری میلادی بازنشسته می‌شود.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه گفت که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از ویکتوریا نولاند، معاون وزیر امور خارجه در امور سیاسی، پس از کناره گیری آتی وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه، به عنوان جایگزین او درخواست کرده است.

به گزارش اسپوتنیک، در ماه می، شرمن اعلام کرد که قصد دارد از خدمات دولتی آمریکا بازنشسته شود. بلینکن در بیانیه‌ای گفت: آخرین روز کاری شرمن در ۲۸ جولای خواهد بود.

در این بیانیه آمده است: «پس از بازنشستگی وندی، رئیس جمهور بایدن از ویکتوریا نولاند خواسته که تا تایید معاون بعدی وزیر، به عنوان سرپرست معاون وزیر خدمت کند.

بر اساس این بیانیه، بلینکن شرمن را به خاطر کارش در وزارت امور خارجه تحسین کرد و حرفه او را «از هر نظر فوق العاده» خواند.

ماه گذشته، سیمور هرش، روزنامه‌نگار تحقیقی آمریکا گزارش داد که خبر خروج شرمن باعث ایجاد "هراس" در میان کارکنان وزارت امور خارجه شده است.

وندی شرمن، دیپلمات و نماینده سابق آمریکا در مذاکرات برجام در سال ۲۰۱۵ که هم اکنون معاون وزیر امور خارجه دولت جو بایدن است، در اواخر ماه جاری میلادی بازنشسته می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار