محمد اشرفي مديرعامل شركت آب و فاضلاب آذربايجانغربي، با بيان اينكه جهاد آبرساني به روستاهاي دچار چالش آبي در حال انجام است، افزود: اين پروژه تاكنون ۳۰درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي با بيان اينكه تعلل در جهاد آبرساني دور از عدالت است افزود: يكي از مهمترين برنامهها اجراي سياست محروميتزدايي در دولت سيزدهم است؛ براين اساس و با توجه به آغاز پروژه جهاد آبرساني، ۳۹۱ روستا با اعتباري بالغ بر ۹۶۶ ميليارد تومان در مدت ۳۰ ماه آبرساني ميشود.
اين مسئول خاطرنشان كرد: همچنين در ۹۰۲ روستاي استان پروژههاي آبرساني داريم و در بخش شهري نيز ۲۲ پروژه آبرساني در حال اجراست كه با اعتباري بالغ بر هزارو ۱۰۰ ميليارد تومان اجرا شده يا در حال انجام است تا بخشي از مشكلات تأمين آب شرب مردم اين استان برطرف شود. مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان آذربايجانغربي تأكيد كرد: دغدغه و چالش اصلي، تغيير اقليم و كاهش نزولات آسماني در سطح استان است كه منجربه كاهش منابع تأمين آب سطحي و زير زميني شده كه اميدواريم با همراهي مردم و رعايت مديريت مصرف، همگام با اجراي پروژههاي آبرساني، مشكلات تأمين آب به حداقل برسد. اشرفي در خصوص مشكل آب شرب در روستاي ولديان خوي گفت: مشكل آب شرب روستاي ولديان با توجه به اقدامات انجام گرفته بهزودي رفع خواهد شد. وي ادامه داد: ايستگاه پمپاژ مياني اين روستا به علت فرسودگي و پايان عمر مكانيكي داراي اشكال فني است كه با اختصاص بيش از ۱۰ ميليارد ريال اعتبار از سوي شركت آب وفاضلاب استان در مرحله تعيين پيمانكار قرار گرفت و بهزودي عمليات اجرايي اين پروژه اجرا خواهد شد. اشرفي تصريح كرد: طي آخرين بازديد فرماندار از روستاي ولديان مقرر شد تا فرماندار محترم پيگيري اعتبارات مورد نياز براي تسريع در تكميل اين پروژه را از محل اعتبارات ملي پيگيري نمايد تا مشكل آب شرب اين روستا رفع شود.