کد خبر: 1165032
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۳:۴۰
کرواسی باز هم در حسرت جام ماند
لیگ ملت‌ها به لاروخا رسید کرواسی باز هم دستش به جام نرسید. دیدار نهایی لیگ ملت‌های اروپا در حالی یک‌شنبه شب بین دو تیم اسپانیا و کرواسی برگزار شد که شاید همه تصور این را داشتند که کرواسی بعد از درخشش در دو جام جهانی می‌تواند حق خود را از فوتبال بگیرد و یک جام را به ویترین افتخاراتش اضافه کند، اما ...
فریدون حسن

کروات‌ها فکرش را هم نمی‌کردند که با درخشش دروازه‌بان اسپانیا دست‌شان از جام لیگ ملت‌های اروپا کوتاه بماند و این اسپانیا باشد که بعد از ۱۲۰ دقیقه تلاش بدون گل در ضربات پنالتی به برتری ۵ بر ۴ برسد و جام را بالای سر ببرد. اونای سیمون، دروازه‌بان تیم ملی اسپانیا با مهار دو ضربه پنالتی بازیکنان کرواسی، مرد اول قهرمانی تیمش در لیگ ملت‌های اروپا بود. او در مهار ضربات چهارم و ششم کرواسی درخشان ظاهر شد و کاری کرد که حتی هدر رفتن پنالتی پنجم اسپانیا هم تأثیری در قهرمانی لاروخا نداشت.
دستاورد بزرگی کسب کردیم
دی لافوئنته، سرمربی اسپانیا در نشست خبری بعد از بازی گفت: «بسیار خوشحالیم که توانستیم قهرمانی در این رقابت بزرگ را به دست آوریم. ما به بهترین نحو ممکن از بازیکنان خود بهره گرفتیم. نمی‌توانم احساس خود را از این موفقیت توصیف کنم. همه تیم بسیار خوب بودند و با نهایت حرفه‌ای‌گری ظاهر شدند.»
او ادامه داد: «من در ضربات پنالتی بسیار آرام بودم و استرسی نداشتم. به بازیکنان گفتم که بدون استرس و با خیال راحت پنالتی بزنند. از نظر من آن‌ها قهرمان هستند و با شایستگی هم به جام رسیدند.»
کسب ۳ مدال شگفت‌انگیز است
سرمربی کروات‌ها با وجود شکست در این بازی از عملکرد شاگردانش راضی است. زلاتکو دالیچ در نشست خبری بعد از بازی گفت: «این سومین مدالی است که تیم ملی فوتبال کرواسی به دست می‌آورد و این شگفت‌انگیز است. ما یک نایب‌قهرمانی و یک مدال برنز در جام جهانی کسب کرده‌ایم و حالا هم به نایب‌قهرمانی در لیگ ملت‌ها رسیده‌ایم. مدال‌ها یکی پس از دیگری برای ما به دست می‌آید و این دستاورد بسیار بزرگی است. قدرت خود را در سال‌های اخیر به همه نشان داده‌ایم. ما از شکست در فینال ناراحت هستیم، با این حال باید به خود افتخار کنیم.»
تمام نگاه‌ها به مودریچ.
اما در پایان این بازی همه نگاه‌ها به لوکا مودریچ، کاپیتان باسابقه کرواسی بود. مودریچ در آستانه خداحافظی با فوتبال ملی قرار دارد و شاید قهرمانی کرواسی می‌توانست نقطه پایان بازی‌های ملی رهبر خط میانی کروات‌ها باشد، اما مودریچ حرفی از خداحافظی نزد تا به‌زعم رسانه‌ها نخواهد شب تلخ کرواسی را تلخ‌تر از این کند. کاپیتان بزرگ کروات‌ها بعد از پایان مسابقه گفت: «من در مورد آینده‌ام تصمیم گرفته‌ام. آنچه در ذهنم وجود دارد بسیار روشن است، اما امروز چیزی در این باره نمی‌گویم و آن را اعلام نخواهم کرد.»
هافبک کهنه‌کار رئال‌مادرید و تیم ملی کرواسی با این موضع‌گیری نشان داد برخلاف آنچه عنوان می‌شود که او در رئال ماندنی خواهد بود شاید مقصد دیگری را برای چند سال پایانی فوتبالش در نظر گرفته باشد؛ کسی چه می‌داند شاید عربستان!
فقط ۱۰ دقیقه تمرین
اسپانیا در حالی ضیافت پنالتی‌ها را برد که به گفته مارکو آسانسیو، مهاجم این تیم آن‌ها فقط ۱۰ دقیقه برای ضربات پنالتی تمرین کرده بودند. او با بیان اینکه قصد داشتند در همان ۹۰ دقیقه بازی را تمام کنند، گفت: «راستش مربی به ما گفته بود که باید زودتر برنده شویم و کار به پنالتی نکشد، به همین دلیل دقایقی اندک شاید ۱۰ دقیقه پنالتی تمرین کرده بودیم. با این حال در جام جهانی متوجه شده بودیم که پنالتی زدن چقدر سخت است و درس‌های لازم را گرفتیم. پنالتی‌های هیجان‌انگیزی را شاهد بودیم و خوشحالم که قهرمان شدیم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار