کد خبر: 1145076
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۷
نرخ دلار کاهشی خواهد شد/ تبادلات درهم از روز یکشنبه تسهیل می‌شود رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین با بیان اینکه بخشی از افزایش نرخ دلار به دلیل جو روانی بوده است، گفت: یکی از دستاورد‌های توافق ایران و چین، کاهش قیمت دلار است که در حال رخ دادن است.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از ایرنا، «مجیدرضا حریری» با بیان اینکه دستاورد‌های سفر رییس جمهوری به چین به‌زودی مشخص خواهد شد، اظهار کرد: بزرگ‌ترین مانع برای کنترل نرخ دلار، درهم بود که مسیر آن مسدود شده بود و با گشایش‌های انجام شده نرخ دلار کاهشی خواهد شد.

وی با بیان اینکه طی یک ساعت گذشته نرخ دلار ۲ هزار تومان کاهش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: از روز یکشنبه تبادلات درهم از سوی صرافی‌ها تسهیل می‌شود و در نتیجه نرخ دلار نیز روند کاهش را طی خواهد کرد.

حریری تاکید کرد: بخشی از افزایش نرخ دلار به دلیل جو روانی بوده است که با دسترسی به درهم، تاثیر روانی کاهش و نرخ آن نزولی خواهد شد.

رییس اتاق بازرگانی ایران و چین عصر امروز متنی در صفحه شخصی خود منتشر کرد و برای کاهش قیمت دلار به ذخیره کنندگان آن هشدار داد.

حریری در این پیام نوشته است: «هرچه دلار ذخیره کردید بریزید بازار، یکی از توافقات پکن سرازیر شدن درهم از طرف امارات است و از یکشنبه کلید خواهد خورد.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار