حسین دهقان، خبرنگار صداوسیمای مرکز بوشهر و خبرنگار برتر جشنواره رسانهای ابوذر در پی سانحه تصادف رانندگی جان به جان آفرین تسلیم کرد. به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، حسین دهقان، خبرنگار صداوسیمای مرکز بوشهر پنجشنبه ۱۱ اسفند در پی سانحه تصادف رانندگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.
دیپلم افتخار، چکاوک سیمین و میکروفن طلایی مجری برتر صحنه کشور در هشتمین جشنواره مجریان و هنرمندان صحنه کشور در مشهد سال ۱۳۹۷ و دریافت عنوان خبرنگار برتر در جشنواره رسانهای ابوذر از جمله افتخارات این مجری و خبرنگار صداوسیما بود. حسین دهقان متولد سال ۱۳۶۸ و اهل شهرستان دشتستان و دارای دو فرزند بود.
رئیس جمهور کشورمان نیز در نشست خبری پایان سفر استانی بوشهر، درگذشت این خبرنگار را تسلیت گفت. وی در ابتدای نشست خبری خطاب به خبرنگاران گفت: «درگذشت همکار گرامی شما که در جمع شما بودند و الان نیستند را تسلیت عرض میکنم، انشاالله که ایشان را با علی اکبر علیه السلام محشور کند و به همه شما سلامتی مرحمت کند.»