کد خبر: 1141911
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۷
نخست‌وزیر ژاپن خواستار افزایش حقوق کارگران شد نخست‌وزیر ژاپن امروز اعلام کرد که برای مقابله با تورم در این کشور باید حقوق کارگران افزایش پیدا کند.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن، امروز اعلام کرد که موضوع افزایش حقوق کارگران باید در سراسر ژاپن فراگیر شود تا امکان مقابله با تورم فزاینده فراهم شود.

البته باوجود فشار دولت ژاپن به شرکت‌ها برای بالا بردن حقوق‌ها، اما طی سال‌های گذشته روند افزایش حقوق کارگران با مقاومت جدی از سوی شرکت‌ها روبه‌رو بوده است.

دولت ژاپن اخیراً تلاشی جدی را برای بالا بردن حقوق‌ها در پیش گرفته تا خرید‌های شخصی مردم در این کشور افزایش یابد. دلیل این مسئله هم این است که منشاء نیمی از تولید ناخالص داخلی در اقتصاد ژاپن خرید مصرف‌کنندگان است.

کیشیدا در نشست سالانه حزبش به نام حزب لیبرال دمکراتیک گفت: از همه مهم‌تر به افزایش حقوق‌ها نیاز است تا افزایش قیمت‌ها را جبران کند.

نخست‌وزیر ژاپن عنوان کرد: موج افزایش حقوق‌ها باید به شرکت‌های کوچک و مناطق محلی برسد تا رقابت‌پذیری آن‌ها در سایه کمبود کارگر برای جذب نیرو بهبود پیدا کند.

وی همچنین خواستار اقدام در راستای محدود کردن افزایش مواد غذایی و سوخت شد تا از این طریق از فشار تورم روی خانوار‌ها کم کند.

ماساکازو توکارا، دبیر بزرگترین لابی تجاری ژاپن به نام کیدانرن، از موضع نخست‌وزیر ژاپن در بالا بردن حمایت‌ها کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار