کد خبر: 1138287
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
عباس سلیمی نمین:

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با اشاره به حضور چشمگیر مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال گفت: انقلاب اسلامی هم در ایران و هم در درون سایر ملت‌ها حتی ملت‌های غربی یک پایگاه فکری دارد، چرا که بر پایه تحول فکری صورت گرفته است.
عباس سلیمی‌نمین در گفتگو با فارس، با اشاره به حضور پرشکوه و حماسه‌ساز مردم در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی هم در ایران و هم در درون سایر ملت‌ها حتی ملت‌های غربی یک پایگاه فکری دارد، چرا که بر پایه تحول فکری صورت گرفته است. این را دشمن هم می‌داند.
وی با بیان اینکه در تحلیل‌های مختلف آمده است علت اصلی تردید غرب در ارتباط با تصمیم‌گیری برای حمله مستقیم به ایران همین پایگاه اجتماعی گسترده است، افزود: اگر این پایگاه نبود، غرب یک آن هم تردید نمی‌کرد که برخورد سخت با ایران کند و با سیاست‌های صهیونیست‌ها کاملاً همراه شود.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه امروز غرب برای همراهی با برخی از سیاست‌های صهیونیست‌ها که قائل به هجمه مستقیم به ایران هستند، دچار تردید است، خاطر نشان کرد: بسیاری از سیاست‌های غرب را باید در همین وادی دید که تلاش دارد این پایگاه را تضعیف کند؛ اگر غربی‌ها پول‌های کلانی برای راه‌اندازی شبکه‌های تلویزیونی متنوع هزینه می‌کنند امیدوارند از طریق آن‌ها این پایگاه اجتماعی را ضعیف و از اندیشه خودش تهی و از تفکر انقلاب دور کنند، اما خوشبختانه تاکنون موفق به انجام این کار نشد‌ه‌اند. سلیمی‌نمین با اشاره به دلیل عدم موفقیت غرب در تهی کردن پایگاه اجتماعی از تفکر انقلاب اسلامی تصریح کرد: ملت ایران بین جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی تفکیک قائل است؛ جمهوری اسلامی مجموعه تصمیمات دولتمردانی است که با رأی مردم روی کار می‌آیند و ممکن است برخی از تصمیمات خوب و برخی از عملکرد‌ها خوب نباشد و مردم به شدت از آن تصمیمات و عملکرد‌های نامقبول رنجیده خاطر شوند. وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی یک تحول اساسی بوده که منجر به استقلال ملت ایران شده است، گفت: ملت ایران قطعاً قدر انقلاب اسلامی را می‌داند و در مقایسه با دوران تحت سلطه بیگانه بودن هرگز از این نعمتی که خداوند عطا کرده است، رویگردان نمی‌شود و این امری مستقل است. طبیعتاً پاسداری از انقلاب اسلامی می‌تواند منجر به کاستن از نقص‌های دولتمردان شود چرا که گرامیداشت اصول انقلاب اسلامی امری است که اگر تقویت شود، منجر به اصلاح دولتمردان هم خواهد شد.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران عنوان کرد: آنچه این روز‌ها حائز اهمیت است این است که سانسور عجیبی نسبت به پایگاه اجتماعی اعمال می‌شود و دشمنان نمی‌خواهند مخاطبانی که تحت تأثیر تبلیغات غربی هستند متوجه شوند که جمهوری اسلامی همچنان پایگاه قوی دارد و هرگز این پایگاه از این تحول فکری جدا نمی‌شود.
سلیمی نمین ادامه داد: ما فقط با سانسور غربی‌ها در این زمینه مواجه نیستیم بلکه برخی نیرو‌های داخلی هم که از امتیازات مختلفی برخوردارند، آن‌ها هم سانسور می‌کنند. روزنامه جهان اقتصاد حتی یک تصویر کوچک هم از حضور این جمعیت پرشور و پرشکوه در صفحه اول نگذاشته است این نشان می‌دهد که جریان غربگرا در داخل هم از حضور مردم ناراحت است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار