کد خبر: 1137912
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۳
تفلیس:
اوکراین به دنبال کشاندن جنگ به گرجستان است نخست وزیر گرجستان روز جمعه گفت که اوکراینی‌ها در تلاش هستند تا جنگ را به گرجستان کشانده و جبهه دومی را در برابر روسیه ایجاد کنند.

«ایراکلی گاریباشویولی» نخست وزیر گرجستان روز جمعه گفت که اوکراینی‌ها هر کاری می‌کنند تا جنگ را به گرجستان نیز بکشانند.

وی در ادامه سخنانش گفت: «دولت ما به دنبال جلوگیری از بروز جنگ بوده (اما) تلاش‌های وجود دارد تا این درگیری را به کشور ما بکشاند و متاسفانه متوقف نمی‌شود».

گاریباشویلی اضافه کرد: «ما به طو مستقیم جملاتی را در این باره از مقامات اوکراینی شنیده‌ایم. هدف آن‌ها این است که جبهه دومی را نیز ایجاد کنند».

نخست وزیر گرجستان گفت: «میخائیل ساکاشویلی (نخست وزیر سابق گرجستان) با همین هدف به گرجستان بازگشته و اقدامات تحریک آمیز زیادی وجود داشته که متاسفانه تا کنون نیز متوقف نشده است».

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.
دولت اوکراین، اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را تجاوز و حمله به تمامیت ارضی «خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشور‌های غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشار‌های اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.
به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار