رپورتاژ آگهی/ در فرایند پخت و آماده سازی انواع کیک علاوه بر عطر و طعم عالی، شکل ظاهری کیک اهمیت زیادی دارد. بنابراین انتخاب یک قالب کیک باکیفیت و نچسب بسیار مهم است. آشنایی با انواع قالب های کیک مانند قالب کیک تفلون، قالب کیک یزدی و محصولات دیگر و همچنین کاربرد های هر کدام از آن ها لازمه کیک پزی خواهد بود. با قالب های مختلف کیک فروشگاه اینترنتی لوازم قنادی مرمریان آشنا شوید.
قالب کیک را از جهات مختلف تقسیم بندی میکنند. انواع دسته بندی قالب های کیک بر اساس رنگ، جنس، مدل و شکل در فروشگاه لوازم قنادی مرمریان موجود هستند که عبارتند از:
قالب سیلیکونی
قالب آلومینیومی
قالب شیشه ای
قالب های رنگ روشن
قالبهای رنگ تیره
قالب نچسب یا قالب کیک تفلون
قالب طرح دار
قالب های مستطیلی یا لوف
قالب ساده
قالب کمربندی
قالب میان تهی یا شیفون دار
قالب کاپ کیک یا مافین
قالب کیک یزدی
علاوه بر این ها قالب تارت قالب پای و قالب برش کیک وجود دارند که در اندازه های مختلف عرضه می شوند.
قالب های کیک که رنگ روشن دارند برای پخت شیرینی ها و کیک استفاده می شوند که برای پخت نیاز به زمان بیشتری دارند. قالب های کیک رنگ تیره زمان پخت کیک را پایین میآورند و در قالب های رنگ تیره کناره های کیک زودتر برشته می شوند.
امروزه قالب های مختلفی در بازار وجود دارند که همگی آن ها مخصوص تهیه و درست کردن نوعی از کیک می باشند. بهتر است شما قبل از پخت کیک تمامی قالب ها را مانند قالب کیک تفلون، قالب کیک یزدی، قالب های سیلیکونی و... را به خوبی مورد بررسی قرار دهید.
جنس این قالب عموما تفلون و برای تهیه انواع کیک به خصوص چیز کیک و انواع دسرها مورد استفاده قرار می گیرند. این قالب ها به شکل گرد هستند و ویژگی اصلی آن ها این است که وقتی کیک پخته می شود با باز کردن کمربند آن به راحتی کیک از قالب جدا می شود و نیازی به برگرداندن قالب نیست. در مورد استفاده درست از این قالب وقتی میخواهید آن را در فر بگذارید حتما کف آن کاغذ روغنی بیندازید. در غیر این صورت مواد کیک از کناره های آن بیرون می زند و یا می سوزد.
کاربرد قالب های کیک سیلیکونی بسیار زیاد است. این قالب ها نرم و انعطاف پذیر هستند و در طرح ها و شکل ها و سایز های مختلف عرضه می شوند. یکی از ویژگی های قالب های سیلیکونی که باعث شده است طرفداران بیشتری داشته باشد، امکان گذاشتن قالب سیلیکونی در مایکروفر و فر است. این قالب در مایکروویو کیفیت خود را حفظ می کند. سیلیکون در برابر حرارت و دمای منفی ۲۰ درجه و بالای ۲۶۰ درجه مقاومت بالایی دارد و می توان آن را در فر یا فریزر هم قرار داد. از قالب سیلیکونی برای تهیه دسر کیک ژله کاپ کیک می توانید استفاده کنید با وجود تنوع در طرح و سایز های مختلف قالب سیلیکونی برای تهیه حلوا شکلات و پاستیل نیز این قالب ها استفاده می شوند.
وقتی برای اولین بار از قالب های سیلیکونی استفاده می کنید برای اینکه مایه کیک یا شیرینی بو نگیرد ابتدا قالب را بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۴۰ یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن قالب آن را بشویید. سپس قالب را با کمی روغن چرب کنید و سپس مواد کیک را در آن بریزید. بعد از پخت کیک اجازه دهید قالب خنک شود بعد کیک را برگردانید.
قالب کیک تفلون کیفیت بالایی دارد و نسبتاً گران قیمت هستند. رنگ این قالب ها معمولاً تیره است و برای کیک هایی مناسب هستند که نمیخواهید به طور یکنواخت و در طول زمان طولانی پخته شود. به همین دلیل استفاده از قالب کیک تفلون می تواند برای کار شما بسیار مناسب باشد.
کیک یزدی یکی از کیک های پرطرفدار سنتی می باشد که با استفاده از روش های مختلفی می توانید این نوع کیک را تهیه کنید. برای درست کردن این نوع کیک می توانید از قالب کیک یزدی استفاده کنید؛ که همانطور از نام آن پیداست برای درست کردن این نوع کیک بسیار مناسب است و ویژگی های مختلفی مانند اندازه های مختلف، راحتی در استفاده و ... دارند. قالب کیک یزدی در رنگ ها و اندازه های مختلف موجود می باشد که با توجه به نیاز خودتان باید آن ها را تهیه کنید.
برای انواع کیک، کیک رومی و کیک صبحانه از قالب کیک شیفون دار استفاده می شود. در این قالب ها کیک به خوبی می پزد و وسط آن خام نمی ماند. برای تزیین بعضی کیک ها لازم است از قالب میان تهی استفاده شود. چون وسط آنها یک استوانه خالی است.
از ویژگی های قالب گالوانیزه این است که گرما را به تمام نقاط انتقال میدهد و باعث میشود کیک سریع پخته شود. هنگام خرید قالب آلومینیومی به وزن آن دقت کنید. هرچه وزن بیشتر باشد کیفیت قالب بیشتر و بادوام تر خواهد بود. کاربرد قالب های آلومینیومی و فلزی برای کیک هایی که در مواد اولیه آن ها اسید وجود دارد مانند کیک پرتقالی مناسب نیستند.
یکی از راحت ترین و پرکاربردترین انواع قالب های کیک در بازار قالب کمربندی است. این نوع قالب با شکل های مختلف و نمونه های دایره، مربع، مستطیل و قلبی در بازار وجود دارد. قالب کمربندی از دو قسمت دیواره و کف تشکیل شده است. دیواره ها به کف متصل نیستند و با یک گیره باز و بسته میشود. این طراحی سبب می شود کیک به دیواره ها نچسبد و خیلی راحت جدا شود. از این قالب برای پخت انواع چیز کیک، تارت، موس و کیک های خیس استفاده می شود.
بهترین قالب های کیک پزی قالب های شیشهای هستند. چون در ساخت شیشه هیچ متریال مضری استفاده نشده است و در هر دمایی برای انواع کیک مناسب هستند. کیفیت قالب های شیشه ای در مقایسه با سایر قالب ها بالاتر و قیمت آن ها مناسب تر است.
از این نوع قالب، کم ارتفاع به شکل نرمال دایره ای و مربع و مستطیل نیز موجود هستند. اما اشکال غیر دایره ای کم طرفدارند. قالب پای و تارت لبه دالبر شکل دارند و در برخی مدل ها زیر آن قابل جدا شدن است. این قالب مناسب انواع پای ها و دسرها و معمولاً از نوع نچسب است. از قالب پای می توانید در انواع پیتزا نیز استفاده کنید. ساختار بعضی از این قالب ها طوری است که کف قالب به راحتی از جداره جدا می شود و بعد از پخت می توانید به راحتی پای یا پیتزا را انتقال دهید.
برای برش دادن کیک ها به شکل های متنوع، قالب های مختلفی با جنس فلزی یا پلاستیکی موجود است. اندازه و شکل قالب ها بسیار متنوع هستند و شما می توانید با توجه به سلیقه و نیاز خود قالب مورد نظر را خریداری نمایید.
برای اندازه گرفتن حجم قالب از پیمانه پر از آب استفاده کنید. به این صورت که هر چند پیمانه آب که قالب گنجایش داشته باشد به همان میزان گنجایش مایه کیک خواهد داشت. میزان فضایی نیز برای پف کردن کیک در نظر داشته باشید. معمولاً یک سوم از قالب برای پف کردن باید خالی باشد. پرکاربردترین نوع قالب، قالب کیک معمولی به شکل گرد یا مستطیل است و اندازههای ۱۸ ۲۰ و ۲۲ سایزهای این قالب هستند.
قالب کیک ظرفی برای پخت انواع کیک است. قالب های کیک از جنس فلز، سیلیکون، سرامیک، فلز لعاب دار، قالب کیک تفلون، قالب کیک یزدی و شیشه های مقاوم در برابر حرارت هستند. انواع باکیفیت قالب کاملا نچسب است و باعث می شود کیک سالم و بدون شکستگی یا ترک جدا شود. قالب های کیک اشکال مختلفی دارند و به کیک شما ظاهر زیبا و خاصی خواهند داد. شما میتوانید در فروشگاه اینترنتی مرمریان انواع مدل های قالب های کیک مانند قالب کیک تفلون، قالب کیک یزدی و... را با اطمینان مشاهده و انتخاب فرمایید.
این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است.