کد خبر: 1125656
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹
مشعل خواستار وحدت فلسطینیان برای مقابله با کابینه جدید صهیونیستی شد رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در خارج خواستار وحدت فلسطینیان در صورت تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی به نخست‌وزیری «بنیامین نتانیاهو» شد.

«خالد مشعل» رئیس جنبش حماس در خارج تأکید کرد که تشکیل کابینه فاشیستی و افراطی رژیم صهیونیستی چالشی است که وحدت فلسطینیان برای مقابله با آن را ایجاب می‌کند.

مشعل در سخنانی در شهر صیدا لبنان به مناسبت سی و پنجمین سالروز تأسیس جنبش حماس گفت: «چالشی که کابینه فاشیستی رژیم صهیونیستی به وجود می‌آورد، اتخاذ تصمیمی شجاعانه و سریع برای احیای وحدت ملت فلسطین را ایجاب می‌کند».

به نوشته روزنامه «القدس العربی»، مشعل افزود: «کابینه فاشیستی و افراطی رژیم صهیونیستی به دنبال یکسره کردن نبرد در قدس و مسجدالأقصی است، اما قدس برای ما یعنی هویت و نبرد مرکزی ما و اگر دشمن برنامه‌هایی دارد ما نیز با مقاومت به آن پاسخ خواهیم داد».

وی با اشاره به اینکه تأسیس حماس یک نقطه عطف تاریخی در مسیر مقاومت در فلسطین بود، بر پایبندی به اصول، سرزمین، مقدسات، حق بازگشت، مقاومت، وابستگی به امت و آزادی اسرا تأکید کرد.

چهارشنبه گذشته بنیامین نتانیاهو نخست وزیر مأمور تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی اعلام کرد که توانسته است با متحدان راست‌گرای خود ترکیب کابینه جدید را تعیین کند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار