کد خبر: 1118290
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۴
کارشناس قرقیز:
کارشناس علوم سیاسی قرقیز با اشاره به از سرگیری مذاکرات بین قرقیزستان با اتحادیه اروپا برای رسیدن به توافقنامه همکاری گفت: به احتمال زیاد در پشت پرده توافقنامه همکاری جدید تضعیف روابط اقتصادی بیشکک و مسکو قرار داشته باشد.

«کوبات سلطان بیکوف» کارشناس علوم سیاسی، اهداف پنهان توافقنامه همکاری جدید اتحادیه اروپا و قرقیزستان را سیاست مهاجرتی و همکاری در حوزه انرژی دانست.

این کارشناس معتقد است که مهمترین زمینه‌های همکاری بین قرقیزستان و اتحادیه اروپا توسعه مهاجرت منظم و مشارکت در تامین انرژی است.

کارشناس علوم سیاسی قرقیز، در خصوص اخبار مذاکرات نمایندگان قرقیزستان و اتحادیه اروپا در مورد توافقنامه همکاری جدید گفت: برای قرقیزستان قبل از هر امری، باید به مسائل مهاجرت نیروی کار توجه کرد.

وی ادامه داد: وضعیت مهاجران کار قرقیزستان در اروپا غیر منطقی و بسیار تاسف بار است. منطقی است که باید به سیستمی برسیم که در قرقیزستان متخصصانی را تربیت کنیم که در اتحادیه اروپا مورد تقاضا هستند و طرف اروپایی نیز به نوبه خود سهمیه‌ها و شرایط مهاجرت را برای شهروندان ما فراهم کند. علاوه بر این، دسترسی ساده قرقیزستانی‌ها به اتحادیه اروپا در این زمینه مناسب باشد.

سلطان بیکوف همچنین تاکید کرد که زمان از سرگیری مذاکرات تصادفی انتخاب نشده است. این احتمال وجود دارد که در پس پرده این توافقنامه همکاری جدید تضعیف روابط اقتصادی قرقیزستان و روسیه باشد. در این مورد، کاملاً معقول است که اتحادیه اروپا در جریان یک بحران جدی سیاست خارجی، گفتگو را آغاز کرده است.

علاوه بر این، این کارشناس علوم سیاسی خاطرنشان کرد که گفت‌وگوی انرژی با اتحادیه اروپا می‌تواند راه حلی برای مشکل کمبود انرژی برای قرقیزستان باشد.

این کارشناس قرقیز افزود: دریافت کمک اتحادیه اروپا برای ایجاد ظرفیت‌های اضافی در نیروگاه‌های آبی خوب است. شرکای اروپایی منابع کافی برای این کار دارند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار