
شیوا نوروزی
تیم ملی والیبال ایران سومین دیدار خود در مسابقات جام بزرگ قهرمانان را به ژاپن واگذار کرد. تیم ملی کشورمان که از سهشنبه رقابتش با برترینهای جهان را آغاز کرده ظهر دیروز در مقابل قدرتمندترین تیم قاره کهن صفآرایی کرد تا بلکه انتقام شکست یک ماه و نیم پیش را از آنها بگیرد اما این بار نیز برابر ژاپنیها کم آوردند. سبزپوشان که با انگیزهای مثالزدنی به سالن والیبال شهر ناگویای ژاپن آمده بودند گیم اول را تنها با دو امتیاز اختلاف (25 بر 27) واگذار کردند ولی خیلی زود به خود آمدند و گیم دوم را 25 بر 18 به سود خود تمام کردند. گیم سوم هم درست مثل گیم اول اختلافی دو امتیازی کار دستمان داد و 23 بر 25 ژاپنیها پیروز شدند. شاگردان معدنی باز هم خوش درخشیدند و به این راحتیها شکست را نپذیرفتند و گیم چهارم 25 بر 20 به پیروزی دست یافتند تا کار به گیم پنجم کشیده شود. بلندقامتان ایران در حالی که در زمین حریف و در حضور هواداران پرشور ژاپنی، بازی میکردند حتی یک لحظه هم دست از تلاش نکشیدند. با این وجود قهرمان آسیا و تیم نهم جهان در نهایت 16 بر 14 ملیپوشان زحمتکش ایران را شکست داد تا طلسم شکست ژاپن کماکان پا برجا باشد.
تیم ملی والیبال در حالی این شکست را پذیرفت که ژاپنیها هر دو دیدار گذشته خود در چارچوب رقابتهای جام بزرگ قهرمانان را با پیروزی مقابل لهستان و مصر به پایان رسانده بودند اما ایران از 2 بازی گذشته خود یک پیروزی برابر مصر و یک شکست مقابل برزیل را در کارنامه داشت.
پنجمین دوره والیبال جام بزرگ قهرمانان امروز با برگزاری 3 دیدار دیگر در شهر ناگویا پیگیری میشود که طی آن تیم ملی کشورمان رودرروی تیم لهستان، قهرمان اروپا قرار میگیرد، ژاپن تیم کوبا را در پیش دارد و مصر به مصاف برزیل میرود.
زرینی و شیمیز، امتیازآورترینهای میدان
در پایان دیدار تیمهای ایران و ژاپن شیمیزو به عنوان امتیازآورترین بازیکن مسابقه معرفی شد. هیرو شیمیزو بازیکن تیم ملی ژاپن با کسب 25 امتیاز توانست این عنوان را به خود اختصاص دهد. از تیم کشورمان نیز حمزه زرینی با 18 امتیاز امتیازآورترین ملیپوش ایران شناخته شد.