کد خبر: 110262
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۱
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، سازمان جهانی حقوق کودک اعلام کرد پنجاه و یک میلیون کودک در جهان مدارکی در اختیار ندارند که اثبات کننده هویت آنها باشد.
تولد این کودکان به دلایل مختلفی اصلا ثبت نشده است که اقامت در مناطق بسیار دورافتاده، ناآگاهی والدین از اهمیت ثبت هویت فرزندانشان، دشواری دسترسی به دفاتر ثبت احوال از جمله این لایل است.
این کودکان بدون داشتن مدارک تولد و شناسایی ممکن است از تحصیل و درمان محروم و ممکن است ربوده یا مجبور به شرکت در جنگها شوند. همچنین دختر بچه ها ممکن است مجبور به ازدواج زودهنگام مثلا در ده سالگی شوند.
سازمان جهانی حقوق کودک در سی و دو کشور جهان برای ثبت هویت کودکانی که هیچ گونه مدرک شناسایی ندارند تلاش می کند.
این سازمان تاکنون توانسته است وجود میلیونها کودک بی هویت را ثبت کند ولی مسئولیت اخلاقی و بار اصلی این مسئله باید بر دوش کشورهایی است که این گونه کودکان در آنجا زندگی می کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار