کد خبر: 1096302
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۸
از تلاش برای مهندسی انتخابات تا آینده مبهم و غبار‌آلود
دنیا حیدری

تأکید رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به برگزاری انتخابات فدارسیون ژیمناستیک هم نتوانست سر و سامانی به اوضاع این رشته بدهد. در سفر اخیر وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک به لوزان، باخ تأکید کرد که هیچ‌گونه مشکلی برای برگزاری انتخابات فدراسیون ژیمناستیک نیست. با این وجود هنوز تصمیمی برای مشخص‌شدن تکلیف صندلی ریاست این فدراسیون و برگزاری انتخابات آن گرفته نشده است. تعللی که گفته می‌شود به دلیل تکاپوی آقایان برای مهندسی‌کردن انتخابات است. شایعاتی که برخی اتفاقات نظیر صدور کارت‌های درجه یک مربیگری آن هم بدون برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های تخصصی به آن دامن زده است، چراکه افراد با داشتن این کارت‌ها می‌توانند در مجمع حضور داشته باشند و به همین دلیل هیئت‌های استانی در تلاش برای گرفتن چنین کارت‌هایی هستند؛ کار‌ت‌هایی که صدور آن بدون برگزاری دوره‌های تخصصی بی‌شک ضربه‌ای هولناک به این رشته ورزشی است که در آینده نه چندان دور گریبان ژیمناستیک را خواهد گرفت، اما این تنها تلاش آقایان برای مهیاکردن شرایط جهت نشاندن احمدی، سرپرست فعلی در رأس فدراسیون ژیمناستیک نیست و عدم اعلام نتیجه انتخابات کمیسیون‌های این رشته نیز از دیگر تلاش‌های آقایان برای مهندسی انتخابات ژیمناستیک است.
آیین‌نامه کمیسیون‌های ژیمناستیک بهمن سال گذشته بود که تصویب شد تا برگزاری انتخابات کمیسیون‌ها بدون هیچ مشکلی انجام شود. با این وجود برگزاری این انتخابات به دلیل آنکه تأیید صلاحیت‌ها باب میل برخی نبود، سه مرتبه به تعویق افتاد تا سرانجام چهارم تیرماه با همان نفرات تأیید شده قبلی برگزار شود، این در حالی است که با گذشت بیش از دو هفته از برگزاری این انتخابات هنوز نتیجه آن اعلام نشده و در پیگیری‌ها فدراسیون توپ را به زمین وزارت ورزش و وزارت ورزش آن را به زمین فدراسیون می‌اندازد؛ مسئله‌ای که ابهامات بسیاری را در پی داشته است.
در چنین شرایطی حمیداحمدی، سرپرست فدراسیون نیز درصدد آن است تا توجه‌ها را به خود جلب کرده و گامی به سوی موفقیت در انتخابات بردارد. سرپرست فدراسیون چندی پیش یک میلیارد تومان بابت بازسازی سالن شهید شیرودی هزینه کرد و سعی در برگزاری افتتاحیه پر سروصدایی هم داشت. صد البته که بازسازی سالن‌های ورزشی اتفاقی قابل تقدیر است، اما نه وقتی سالن ژیمناستیک ارومیه به دلیل آتش‌سوزی سال گذشته تقریباً از دست رفته و رئیس هیئت این استان هر روز خود با حضور در این محل برای سرپا کردن آن تلاش می‌کند. احمدی درحالی یک میلیارد تومان برای بازسازی سالن شهید شیرودی هزینه می‌کند که اگر مسئله مهیاکردن شرایط بهتر برای ژیمناستیک باشد، این هزینه باید صرف احیای سالن ارومیه می‌شد که برای سرپا نگه‌داشتن آن از برخی سالن‌های تهران یکی دو وسیله به آن انتقال دادند.
وضعیت ژیمناستیک خوب نیست، نه فقط، چون برگزاری انتخابات آن همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، بلکه از آن جهت که تلاش‌ها برای مهندسی این انتخابات می‌تواند کار را در آینده‌ای نه چندان دور به جا‌های باریک بکشاند. صدور کارت‌های درجه یک مربیگری برای افرادی که دوره‌های لازم را پشت‌سر نگذاشته‌اند و عدم رسیدگی به سالن‌هایی که نیاز دارند، هزینه‌کردن برای سالن‌هایی، چون شهید شیرودی تنها برای دیده شدن سرپرست بی‌شک نمی‌تواند اقدامی سودمند جهت ارتفاق و پیشرفت ژیمناستیک باشد. رشته‌ای که استعداد‌های بسیار و پتانسیل خوبی برای دستیابی به موفقیت دارد، اما به شرط آنکه زمام امور آن به دست دلسوزان این رشته بیفتد نه آن‌هایی که تنها در پی دستیابی به قدرت هستند و برای رسیدن به آن از هیچ کوششی فروگذار نیستند. حتی اگر اقداماتشان آینده این رشته را به مخاطره بیندازد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار