پسر ناخلف که به اتهام قتل پدرش در بازداشت به سر میبرد به زودی در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه میشود.
به گزارش جوان، شهریور سال۹۸ مأموران پلیس تهران از مرگ مشکوک مردی ۶۰ساله در یکی از بیمارستانهای شهر باخبر و راهی محل شدند. بررسیهای اولیه نشان میداد آن مرد که هومن نام داشت در اثر حادثه آتشسوزی در مغازهاش مجروح و بعد به بیمارستان منتقل شدهاست، اما چند روز بعد به کما رفته و فوت کرده است. با انتقال جسد به پزشکی قانونی دختر هومن که در آن حادثه دستانش سوخته بود و تحت درمان قرار داشت، مورد تحقیق قرار گرفت. او عامل آتشسوزی را برادرش سیاوش معرفی کرد و از پلیس درخواست کمک کرد.
با ثبت توضیحات دختر جوان، پرونده با موضوع قتل عمد در دستور کار قرار گرفت و مأموران تحقیقات خود را آغاز کردند. در روند تحقیقات بود که آنها دریافتند سیاوش بعد از ارتکاب جرم به مکان نامعلومی گریخته است. به این ترتیب سیاوش تحت تعقیب قرار گرفت و سرانجام چند روز بعد شناسایی و بازداشت شد.
متهم به پلیسآگاهی منتقل شد و تحت بازجویی قرار گرفت. او در اظهاراتش به مأموران گفت: «من و پدرم سالها با هم اختلاف مالی داشتیم. این اختلاف خیلی شدید شده بود و چند بار با هم درگیر شدهبودیم. ما ساکن چهاردانگه بودیم و پدرم نزدیک خانهمان مغازه داشت. روز حادثه در مغازه بودم که پدرم رسید. من و او دوباره بحثمان شد و درگیری بالا گرفت. پدرم در آن درگیری با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت. بعد از این تماس من در مغازه نماندم و فرار کردم.»
متهم ادامه داد: «وقتی پدرم با پلیس تماس گرفت عصبانیتم بیشتر شد. همینطور با خودم کلنجار میرفتم که شیطان مرا وسوسه کرد تا مغازه را به آتش بکشم. برای انجام این کار یک ظرف بنزین تهیه کردم و به مغازه رفتم. مغازه نزدیک خانهمان بود. مسیر خانه تا مغازه را بنزین ریختم و سپس یک کبریت زدم. نمیدانم پدرم چطور دچار سوختگی شد. من فقط میخواستم مغازه را آتش بزنم و قصد سوزاندن او را نداشتم. همان موقع که آتش همه جا را گرفته بود، از ترس فرار کردم، اما چند روز بعد دستگیر شدم.»
با اقرارهای متهم، مأموران به تحقق از شاهدان حادثه پرداختند و آنها گواهی دادند که متهم روی سر پدرش بنزین ریخت و بعد از زدن کبریت سر پدرش دچار سوختگی شد. همچنین آنها گواهی دادند دختر مقتول وقتی دید پدرش در حال سوختن است برای کمک به پدرش نزدیک شد و به همین خاطر دستان او هم دچار سوختگی شد.
با توجه به گواهی شاهدان حادثه و قرائن موجود، پسر جوان به اتهام قتل عمد راهی زندان شد و پرونده با صدور کیفرخواست کامل و به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. به این ترتیب پرونده بعد از تعیین شعبه در وقت رسیدگی در شعبهدهم دادگاه کیفری یک استان تهران تحت رسیدگی قرار خواهد گرفت.