کد خبر: 108462
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۲
مدیر عامل شرکت ملی گاز گفت: هم اکنون افزایشی در میزان تولید گاز نسبت به سال گذشته در کشور رخ نداده است و این در حالی است که مصرف گاز در کشور نسبت به سال گذشته حداقل 15 درصد رشد داشته است.به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، جواد اوجی معاون وزیر نفت در بازدید از مدیریت دیسپچینگ شرکت ملی گاز اظهار داشت: تعمیرات اساسی پالایشگاه‌ها و ایستگاه‌های تقویت فشار و خطوط انتقال فشار قوی گاز و نیز توپک‌رانی خطوط اصلی انتقال گاز کشور به پایان رسیده است.
وی با اشاره به مشکلات زمستان سال 86 و تلاش برای جلوگیری از تکرار آن گفت: کار‌گروه‌هایی در همین زمینه در تمامی استان‌های کشور تشکیل شده است. این کار‌گروه‌ها متشکل از همکاران شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، شرکت ملی گاز ایران و نفراتی از استانداری‌ها و شورای تامین هر استان است.
وی افزود: در این کارگروه‌ها علت افت فشار و مشکلات زمستان سال 86 بررسی و هشدارهایی به مراکز پر‌مصرف برای آمادگی جهت استفاده از سوخت دوم در زمستان نیز داده می‌شود زیرا باید مراکز پر مصرف مانند نیروگاه‌ها و صنایع عمده این آمادگی را داشته باشند که در صورت بروز هر گونه افت فشار و یا قطع گاز، بتوانند از سوخت مایع به جای گاز استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز تصریح کرد: هم اکنون نسبت به سال گذشته افزایشی در میزان تولید گاز در کشور رخ نداده است و این در حالی است که مصرف گاز در کشور نسبت به سال گذشته حداقل 15 درصد رشد داشته است و با توجه به اطلاعاتی که از مجموعه پالایش و پخش کشور در دست داریم مطمئن هستیم که از لحاظ سوخت مایع ذخیره مناسبی در کشور وجود دارد و مقدار ذخایر سوخت مایع نسبت به سال گذشته افزایش خوبی داشته است.
وی افزود: امیدوار هستیم با تلاش همکارانمان در شرکت ملی گاز ایران و همچنین صرفه جویی مردم در مصرف گاز طبیعی بتوانیم زمستان خوب و بدون دغدغه‌ای را پشت سر گذاریم و علاقه‌مند هستیم که گاز حتی یکی از مشترکان هم قطع نشود.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در ارتباط با واردات گاز از ترکمنستان گفت: طبق قرارداد تا سال گذشته سالانه 8 میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به کشور وارد می‌شد و خوشبختانه در سال جاری مقرر شده است علاوه بر مقدار مذکور 6 میلیارد متر مکعب گاز نیز از منطقه سرخس به کشور وارد شود و به این ترتیب میزان واردات گاز از ترکمنستان به 14 میلیارد متر مکعب افزایش خواهد یافت.
اوجی خاطر نشان کرد:با توجه به تلاش شبانه روزی همکاران در شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران می توانیم از اوایل آذر ماه از گاز حوزه دولت‌آباد ترکمنستان بهره‌مند شویم و گاز وارداتی از این حوزه توسط یک خط لوله با قطر 48اینچ به خطوط خروجی پالایشگاه شهید هاشمی‌‌نژاد متصل و به شبکه سراسری انتقال گاز کشور تزریق شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار