کد خبر: 1067944
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸
به بهانه گرامیداشت هفته نوجوان و روز دانش آموز
نشستی با رنگ و بوی نوجوانی با مدیران فرهنگی شهر برگزار می شود نشست صمیمانه نوجوانان با مدیران فرهنگی، روز 16 آبان ساعت 16 به همت اداره امور فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان، در محل سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی، با مدیران فرهنگی شهر برگزار می گردد.

سید صالح خشوعی در این خصوص گفت: این نشست برای آشنایی هر چه بیشتر مدیران فرهنگی با مسائل و دغدغه های نوجوانان از زبان خود نوجوانان برگزار می شود.
رییس اداره فرهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری معتقد است یکی از مواردی که در مورد دوره نوجوانی حائز اهمیت می باشد، احساس ارزشمندی و هویت در نوجوانان است.
خشوعی در ادامه تصریح کرد: نوجوان باید احساس کند که دیده شده و حرف هایش نیز شنیده می شود، چرا که با وجود اختلاف نسلی ، حضور نوجوانان و شنیدن دیدگاه ها و نظرات آنها برای تصمیم گیری ها و اعمال سیاست ها در این حوزه ضروری است و این نشست ها قطعا می تواند به ارتباط بدون واسطه بین سیاست گذاران فرهنگی و نوجوانان موثر باشد که در تلاشیم در این نشست ها در خدمت همه گروههای نوجوان با دیدگاه ها و سلایق مختلف باشیم.
علاقمندان جهت حضور در این نشست می توانند از طریق واتس اپ شماره 09395113419ثبت نام نمایند .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار