کد خبر: 1039685
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۶
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان:
منصور شیشه فروش گفت: : متاسفانه بسیاری از اقداماتی که امروز برای صرفه‌جویی در بسیاری از دستگاه‌ها و نهادها انجام می‌شود، در واقع کارهایی است که باید در شرایط عادی نیز به انجام می رسیده، اما مورد غفلت قرار گرفته است وهمه باید خود را در زمینه ی پیشگیری از آلودگی هوا مسوول بدانند.

به گزارش خبرنگار جوان انلاین از اصفهان،به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، در نشست هم اندیشی مسئولان برخی از دستگاه های اجرایی استان که با رعایت پروتکل های بهداشتی در شرکت گاز استان اصفهان برگزار شد، گفت : آلودگی هوای اصفهان و بسیاری از کلانشهرها سال‌هاست یکی از مهمترین چالش های شهری محسوب می شود، و هر ساله روزهایی از سال گریبان شهروندان را می گیرد و امسال آمیختن این آلودگی با وجود ویروس کرونا باعث شده تا مشکلات مردم صد چندان شود و به همان نسبت سلامت آنها نیز به خطر بیافتد.

وی افزود: تمامی مردم و بویژه دستگاه های اجرایی باید خود را در زمینه ی پیشگیری آلودگی هوا مسوول بدانند.

وی، با اشاره به ضرورت افزایش صرفه‌جویی در مصرف انرژی، بویژه برق و گاز در دستگاه‌های دولتی و تلاش برای عملیاتی نمودن این موضوع، تاکید کرد: باید با بهره‌مندی از همه ظرفیت‌ها و تلاش بیشتر، محدودیت‌ها و موانع فعلی را تبدیل به فرصت نماییم.

شیشه فروش، با اشاره به برخی منابع آلایندگی ثابت در استان و همچنین صنایع فاقد فیلتر دفع مواد آلاینده، گفت: تعداد روز هوای شهر اصفهان طبق گزارش هواشناسی در بازه زمانی ابتدای فروردین تا 27 بهمن ماه سالجاری 4 روز ، تعداد روزهای هوای ناسالم برای گروه های حساس 89 روز (11 روز بیشتر از مدت مشابه سال 98) و 32 روز نا سالم برای عموم بوده است.

به گفته وی، با وجود برقراری تعطیلی و قرنطینه های نسبی طی ما ه های اخیر، همچنان شاخص آلودگی بسیاربالا بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، در این جلسه با اشاره به اینکه جدای از دستورالعمل‌های اداری، باید خودمان نسبت به آنچه نیاز استان در شرایط کنونی است عمل کنیم، خاطرنشان کرد: در این راستا علاوه بر رعایت و دقت نظر در استفاده از اقلام و تجهیزات در اختیار، در همه حوزه ها و به طور خاص در زمینه صرفه‌جویی در مصرف،گاز، برق، آب و... برنامه‌ریزی و اقدام فوری داشته باشیم.

این مقام مسئول، گفت: باور ما بر این است که پیش از هر دستورالعمل و ابلاغیه و بخشنامه‌ای باید مقوله صرفه‌جویی و استفاده بهینه از امکانات در هر دستگاهی به باور قلبی کارکنان و مدیران تبدیل شده و آن‌ها نسبت به تلاش در این زمینه احساس مسئولیت داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، با تاکید بر اینکه باید این هنرمندی را داشته باشیم که از تهدیدات محیطی، فرصتی برای رشد و بالندگی سازمانی ایجاد کنیم، اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از اقداماتی که امروز برای صرفه‌جویی در بسیاری از دستگاه‌ها و نهادها انجام می‌شود، در واقع کارهایی است که باید در شرایط عادی نیز به انجام می رسیده، اما مورد غفلت قرار گرفته است.

وی، با اشاره به ضرورت تقویت عزم، اهتمام، همدلی و همکاری بیشتر برای پیشبرد امور، گفت: باید تلاش کنیم تا استفاده بهینه از منابع و امکانات به عنوان یک رویکرد همیشگی در دستور کارمان قرار گیرد.

در این جلسه مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، نیز با اشاره به وضعیت گازرسانی در سطح استان و بهره مندی 99.5 درصدی جمعیت استان از گاز طبیعی،گفت: در حال حاضر بیش از یک میلیون و 960 مشترک در سطح استان از سوخت پاک و ارزان گاز طبیعی استفاده می کنند.

سید مصطفی علوی، گفت: سالانه 21 میلیارد متر مکعب در سطح استان به مصرف می رسد که از این میزان؛ 70 درصد آن در بخش صنعت و نیروگاه ها، 20 درصد در بخش خانگی و 10 درصد در سایر بخش های عمومی توزیع و مصرف می شود.

مهندس علوی، افزود: با وجود تمام تلاش هایی که در راستانی فرهنگ سازی مصرف بهینه و رعایت الگوی مصرف انرژی شده، اما مصرف گاز در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته  به میزان قابل توجهی افزایش یافت.

وی، افزود: با اجرای طرح رایگان بهینه سازی موتور خانه ها و طرح تشویقی رایگان کردن گاز بهای مشترکین کم مصرف انتظار می رفت که مصرف گاز به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

مهندس علوی، اظهار امیدواری کرد: تهدیدات و شرایط محیطی، بتواند برای همه متولیان در سطوح مختلف شهروندی فرصت هوشمندی و هوشیاری ایجاد کند تا در مجموع بتوانیم از منابع ملی کشور به خوبی بهره‌مند شده و از آنها صیانت کنیم.

وی، تاکید کرد: در شرایط فعلی وظیفه همگان این است که به گونه‌ای از منابع کشور بویژه در زمینه آب، برق و گاز استفاده کنیم  که دیگران از آن بی بهره نمانند.

وی، بیان داشت: امیدواریم این نشست فرصتی ایجاد کند تا با بهره‌مندی از هم اندیشی و نتایج حاصل از تفکر جمعی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در هر یک از دستگاه های متولی انرژی و محیط زیست، بتوانیم به خروجی مناسبی برای  مصرف منطقی انرژی وکاهش آلودگی هوا دست پیدا کنیم.

لازم به ذکر است، در این جلسه مدیران اجرایی بخش های مختلف اعم از، بازرسی استانداری، دادستانی، برق ،گاز، نفت، محیط زیست،  هواشناسی، شهرداری، شرکت شهرک های صنعتی وصمت به  بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پیرامون ارائه راهکارها و پیشنهادات در راستای چگونگی اقدامات عملیاتی برای افزایش میزان صرفه‌جویی در حوزه های تحت مدیریت خود و همچنین کاهش آلودگی پرداختند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر