کد خبر: 1038151
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۲
سالن چند منظوره شهید فخری زاده در کرج گشایش یافت سالن چندمنظوره شهید محسن فخری زاده به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در کرج گشایش یافت.

شهردار کرج در مراسم افتتاح سالن چند منظوره شهید فخری زاده گفت: توسعه سرانه‌های ورزشی در مناطق کم برخوردار پیگیری شده است.

علی کمالی زاده با اشاره به اینکه ارزش ریالی این پروژه ۱۲۰ میلیارد ریال است، گفت: این گونه پروژه ها نقش بسزایی در ارتقای سرانه های خدماتی بافت های فرسوده و بازآفرینی شهری دارند.

وی بیان داشت: این پروژه سومین سالن چند منظوره ای است که در زمان فعالیت شورای پنجم مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی گفت: شورای پنجم عملکرد متفاوتی نسبت به شوراهای پیشین داشته و بیشتر فعالیت های شورای این دوره زیر بنایی بوده است.

شهردار کرج با اشاره به اقدامات مطلوب شورای پنجم، گفت: احداث کلکتورها و چاه های جذبی به منظور جذب آب های سطحی و جلوگیری از آب‌گرفتگی که طی سال های گذشته برای شهروندان مشکل ایجاد می کرد، از اقدامات زیربنایی یاد شده است.

رییس سازمان عمران و باز آفرینی شهری شهرداری کرجدر این مراسنم گفت : این سالن چند منظوره در زمینی به مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر مربع و با زیربنای یک هزار و ۲۰۰ متر مربع بنا با ۲ رویکرد ورزشی و بحران احداث شده است.

علیرضا عاقلی بیان داشت: این سالن متشکل از بخش های مختلف از جمله سالن ورزشی به مساحت ۶۵۰ متر مربع و سالن بحران به مساحت ۵۵۰ مترمربع است.
همچنین این مجموعه شامل ۲۴ فضای تفکیک شده از جمله لابی ورودی، پذیرش، اتاق مدیریت، مرکز ارتباطات، اتاق آتش نشانی، آتاق بحران و نماز خانه است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار