کد خبر: 1007426
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۴۵
کشاورزان مناطق مختلف کشور بعد از برداشته شدن ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی واردات سم، کود و بذور کشاورزی از افزایش چند برابری نرخ این محصولات، کمبود و احتکار آن‌ها در بازار خبر دادند.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: علیانسب نماینده استان‌های آذربایجان‌های شرقی و غربی در سازمان مردم نهاد همبستگی کشاورزی ایران در حاشیه نشست سالانه این سازمان درباره مهم‌ترین مشکلات کشاورزی در استان در گفتگو با تسنیم اظهار کرد: واردات بی‌رویه برخی از محصولات کشاورزی و جلوگیری از صادرات برخی از محصولات تولیدی در فصل برداشت مهم‌ترین مشکل بخش کشاورزی استان به حساب می‌آید. به طور مثال درحالی که دامداران با انباشت گوشت مواجه هستند دولت اقدام به واردات این محصول می‌کند.

سید امیر خاک زادیان نماینده مازنداران در این سازمان نیز اظهار کرد: مهم‌ترین مشکلی که اکنون بخش کشاورزی با آن مواجه است درآمد زایی دولت از طرح‌های تولیدی مردم و شرایط سخت ارائه تسهیلاتی بانکی است که باعث می‌شود کشاورزان عطای تولید را به لغایش ببخشند و به سمت تغییر کاربری اراضی کشاورزی خود بروند. وی تصریح کرد: به عنوان مثال هر ساله سطح زیادی از اراضی جنگلی و کشاورزی ارزشمند کشور در استان مازندران به ساختمان تبدیل می‌شوند و دولت نیز با ارائه مجوز‌های لازم از این تغییر کابری‌های پول به دست می‌آورد.
خاک زادیان افزود: مدیرت منابع آب و خاک، آموزش و ترویج و دریافت حق آبه‌های غصب شده کشاورزان از مهم‌ترین مسائلی است که باید پیگیری شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار