کد خبر: 99044
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۲
یک خبرنگار سوئدی فاش کرد:
یک نویسنده و خبرنگار سوئدی اعلام کرد: ‌اسراییل اعضای بدن زندانیان ابوغریب واقع درغرب بغداد را قاچاق کرده است.
به گزارش ایسنا شبکه‌ی عراقی بصره به نقل از شامیر خبرنگار و نویسنده‌ی سوئدی، گزارش داد: یک پزشک یهودی آمریکایی به همراه تمام اعضای بدن زندانیان زندان ابوغریب، به تل‌آویو منتقل شده است.
شامیر گفت: این مقاله در جهت اثبات گزارش دونالد باستروم خبرنگار سوئدی در خصوص قاچاق اعضای بدن شهیدان فلسطینی در کشتار اخیر نوار غزه است.
وی خاطرنشان کرد: آنچه که در این باره افشا شده است، موجب هیستریک شدن تل‌آویو در قبال رسانه‌های سوئد شده است و آنها این امر را جزء مخالفت با سامی‌ها تلقی می‌کنند.
شامیر تصریح کرد: در هر حال اسراییلی‌ها از پزشکان و تاجران گرفته تا قاچاقچیان، همه از اجزای بدن انسان‌ها سود می‌برند. دولت عبری اسراییل تنها دولت در جهان است که دارای بهترین کادر پزشکی در زمینه پیوند اعضای بدن به طور غیرقانونی است.
وی افزود: خاخام اسحاق کینزبورف هیچ گونه موانع اخلاقی را برای قاچاق کبد از یک خارجی غیر یهودی نگذاشته است.
وی ادامه داد:‌اسراییلی‌ها دین‌شان را فراموش کرده‌اند و هیچ مانعی در قاچاق اعضای بدن نمی‌بینند. آنها به اجساد همانند کالا نگاه می‌کنند که می‌توانند آن را در بازار آزاد خرید و فروش کنند.
وی در پایان یادآور شد: خشم اسراییل دلیلی بر موافقت با قاچاق اعضای بدن است که اقدامی غیر اخلاقی و وحشتناک است که بیشتر شبیه خوردن گوشت انسان است.
از سوی دیگر، روزنامه‌ی عربستانی عکاظ نوشت: مرکز تحقیقات اسیران فلسطینی در گزارشی اعلام کرد: حدود 400 کودک فلسطینی در زندان‌های اسراییل هستند که کوچکترین آنها یک سال و هشت ماهه است.
این مرکز در گزارش خود نوشت: اسارت کودکان در زندان‌های اسراییل که با تجاوزات علنی روبرو هستند، مستلزم وارد عمل شدن سازمان‌های حقوقی است.
بر اساس این گزارش، این کودکان از ملاقات خانواده‌هایشان محروم و با مجازات دسته جمعی روبرو هستند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار