کد خبر: 98580
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۷
تيم فوتسال برزيل در سومين ديدار دوستانه و تدارکاتي خود در ايران بار ديگر در تالار 12 هزار نفري ورزشگاه آزادي تهران برابر تيم ملي فوتسال بزرگسالان ايران به ميدان رفت و اين بار هم با پيروزي زمين بازي را ترک کرد .
به گزارش واحد مرکزي خبر ، در اين مسابقه ابتداء محمد طاهري با گشودن دروازه قهرمان جهان ايران را يک - صفر پيش انداخت ، اما در ادامه بازي زرد پوشان برزيلي توانستند با 2 گل داسيلوا و سانتوز فري يرا به گل سوم خود دست يابند و نيمه نخست را با نتيجه 3 بر يک به نفع خود پايان دهند .
در نيمه دوم هم مرتضي عظيمايي گل دو تيم ايران را درون دروازه تيم برزيل جاي داد و برزيلي ها هم توانستند به گل چهارم خود دست يابند تا اين بازي هم با نتيجه 4 بر 2 به سود آنان پايان يابد .
در نيمه دوم اين بازي تيم ايران صاحب دو ضربه پنالتي از نقطه دوم شد که شمسايي پنالتي اول را از بالاي دروازه به خارج فرستاد .
براي پنالتي دوم هم که با سه بار تکرار انجام شد شمسايي و طاهري نتوانستند توپ را درون دروازه برزيل جاي دهند تا در نتيجه اين مسابقه هم در نهايت با نتيجه 4 بر 2 به نفع برزيلي ها تمام شود.
تيم ملي فوتسال بزرگسالان ايران دوشنبه 30 شهريور هم در بازي نخست خود برابر قهرمان جهان 4 به 3 شکست را پذيرفته بود .
ضمن اينکه تيم برزيل ديروز نيز در اروميه مقابل تيم فوتسال اميد ايران به ميدان رفت و با حساب 4 بر يک صاحب پيروزشد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار