کد خبر: 975404
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۰
شهر‌های کیش و تهران به عنوان گزینه‌های اصلی میزبانی مسابقات کشتی آزاد و فرنگی جام باشگاه‌های جهان مطرح هستند.
سرویس ورزشی جوان آنلاین: اولین جلسه ستاد برگزاری مسابقات کشتی آزاد و فرنگی جام باشگاه‌های جهان در سال ۲۰۱۹ در حالی برگزار شد که بر اساس تقویم اتحادیه جهانی کشتی مسابقات کشتی فرنگی از ۱۳ تا ۱۵ آذرماه و مسابقات کشتی آزاد از ۲۷ تا ۲۹ آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

بعد از بررسی‌های صورت گرفته در خصوص میزبانی این رقابت‌ها در نهایت جزیره کیش و تهران به عنوان گزینه‌های اصلی میزبانی این مسابقات در ۲ بخش آزاد و فرنگی مطرح شدند. البته استان‌های خوزستان و خراسان شمالی نیز دیگر گزینه‌های میزبانی هستند.

قرار است بعد از بررسی‌های بیشتر و مذاکره و رایزنی درباره شرایط میزبانی با این ۴ گزینه در جلسه بعدی تصمیم‌گیری نهایی درباره شهر‌های میزبان جام باشگاه‌های جهان صورت بگیرد. همچنین مقرر شد فدراسیون کشتی با ارسال نامه به فدراسیون‌های عضو اتحادیه جهانی کشتی، کشور‌های خواهان حضور در جام باشگاه‌های جهان سال ۲۰۱۹ درخواست خود را به صورت رسمی به فدراسیون ایران ارائه کنند.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار