سرویس جامعه جوان آنلاین: به گزارش خبرنگار ما، چندی قبل شکایتهای مشابهی درباره سرقت تلویزیونهای السیدی و الایدی از چند شهرک در شرق تهران به پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران گزارش شد. تحقیقات پلیس بعد از حضور در محل نشان داد که در همه سرقتها سارق بدون تخریب در وارد شده و بعد از سرقت تلویزیون از محل خارج شده است.
همچنین مشخص شد که سارق وسیلهدیگری از داخل خانه سرقت نکرده است. در حالی که هر روز بر تعداد شکایتها اضافه میشد مأموران موفق شدند با بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته خانه یکی از مالباختگان اطلاعات بیشتر از سارق به دست آوردند. براساس تصاویر به دست آمده، متهم در حالی که لباس نظامی به تن داشت با یک خودروی سواری سبزرنگ کنار ساختمان توقف کرده و با دسته کلیدی که همراه داشت به راحتی وارد ساختمان شده و بعد از ارتکاب سرقت محل را ترک کرده بود. بعد از به دست آمدن این سرنخ بود که شماره پلاک خودرو بررسی و مالک آن که مردی میانسال بود به اداره پلیس فراخوانده شد. وی در اولین تحقیقات گفت که از مدتی قبل خودرواش در اختیار داماد ۳۸سالهاش فرزاد است که وی در خانهاش در یافتآباد بازداشت شد. مأموران در بازرسی از خانه فرزاد چند دستگاه تلویزیون هم کشف کردند. متهم در بازجوییها گفت: از یکسال قبل بود که تصمیم به ارتکاب سرقت از شهرکهای شرق تهران گرفتم. برای اینکه کسی به من مظنون نشود لباس نظامی به تن میکردم و با خودروی پدرزنم راهی سرقت میشدم. بعد هم تلویزیونهای سرقتی را به مالخران در خلازیر میفروختم که بازداشت شدم.
متهم در توضیح اینکه چرا فقط اقدام به سرقت تلویزیون میکرد، گفت: مالخران این وسیله را به راحتی میخریدند برای همین من هم تمرکزم را روی سرقت تلویزیون گذاشته بودم.
مأموران پلیس همچنین در بازرسی از وسایل متهم ۳۰۰ قطعه کلید با طرحهای متخلف از جمله کلیدهای معمولی و کامپیوتری کشف کردند که متهم در توضیح آن گفت: با دستهبندی کلیدها و کدگذاری روی آنها قادر بودم در کمترین زمان نوع کلیدی که به قفل درهای ورودی مجتمعها و منازل میخورد را پیدا کرده و مرتکب سرقت شوم. سرهنگ کارآگاه خیرالله دولتخواه، رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای ناحیه ۱۰تهران، تحقیقات برای شناسایی جرائم بیشتر متهم در پایگاه پنجم پلیسآگاهی تهران بزرگ جریان دارد.